Ilves FS - KaDy (7 - 0)

Aika: 19.2.2011 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga

Runkosarjan viimeinen ottelu. KaDy:lla ei panosta, sillä playoff-vastustajaksi oli jo aiemmin varmistunut Sievi Futsal. Ilves puolestaan taisteli vielä pääsystä suoraan välieriin ja jopa runkosarjan voitosta. Siinä alkupremissit otteluun, joka päättyi löysäkinttuisten vieraiden kannalta säälittävästi.

KaDy ei saanut jalkojaan liikkeelle kuin ajoittain. Ja kun tilanteita tuli, oli yleensä viimeistely kehnoa. Välillä myös Ilves-vahti Tuomas Kallioinen venyi pelastuksiin; viimeisenä lukkona tolpat varmistivat sen, ettei KaDy saanut kuparistaan rikki koko ottelun aikana.

Toisen puoliajan alussa, tilanteessa 3-0, Dynamolla oli etsikkohetkensä takaa-ajon virittämiseen. Kuusimetrisen rankin kuitenkin tuhri tällä kertaa vajaa parimetrinen ja kaksi perunasäkkiä painava Kalle Lindgren.

Toisen jakson puolivälistä alkaen Ilves-pelaajat rämpyttelivät kitaroitaan vapautuneesti alistuneen KaDy-Hirviön tyytyessä lähinnä seuraamaan vierestä. Tällaisella asenteella ei hallitsevaa Suomen mestaria vastaan voi olla mitään sanomista. Seuraus: neljä maalia toista liigaotteluaan pelanneen Riku ”Belgi” Pelkosen taakse.

Positiivista oli kaunis sää tänään. Vähän vilpoisa mutta aurinkoinen, KaDy-luotsi Tero Kelhälä jaksoi antautua optimismin kutsulle nöyryyttävästä kurakenkäilystä huolimatta.

Paketti on sen verran hyvin kasassa, että seuraavat pari viikkoa voidaan vetää treeneissä sählyä, apuvalmentaja Kerkko Huhtanen tiesi kertoa.

Murskavoittokaan ei riittänyt Ilvekselle runkosarjan voittoon, sillä GFT hoiti PoPa-vieraspelin ja kuittasi näin paalupaikan pudotuspeleihin. KaDy kohtaa puolivälierissä Sievi Futsalin – ensin lauantaina 5.3. vieraissa ja sunnuntaina 6.3. kotona Monnarilla. Välieriin – joihin GFT ja Ilves pääsevät suoraan – riittää kaksi voittoa.