KaDy - FC Liikunta (12 - 3)

Aika: 16.12.2010 18.15
Sarja: Harjoitusottelut

Kampuksen Dynamo paikkaili pitkäksi venähtänyttä ottelutaukoa harjoitusottelulla FC Liikuntaa vastaan. Liigan ja Kakkosen joukkueiden tasoero tuli ottelussa nopeasti esille, ja KaDy sai harjoitella maalintekoa naputellen 12-3 (7-0) -voiton.

Peli eteni alkuhetkistä lähtien KaDy:n tahdissa. Vaikka FC Liikunta aloitti ottelun, iski Kimmo Tolvanen ottelun ensimmäisen maalin vain yhdeksän sekunnin kuluttua avauspotkusta. Kun palloa oli pyöritelty reilut 13 minuuttia, näytti Monnarin tulostaulu jo lukemia 7-0.

Toisella jaksolla tempo laski, ja Kakkosta johtava liikuntatieteilijöiden joukkue pääsi ajoittain pyörittämään peliä KaDy:n päädyssä.

- Ensimmäiset 18 minuuttia oli hyvää ja kurinalaista peliä, eikä Liikunta saanut maalipaikkoja, valmentaja Tero Kelhälä kommentoi.

Vaikka maaleja tehtailtiin KaDy:lle poikkeuksellisen paljon, nousi esiin myös kehitettäviä asioita.

- Ylivoima oli huonoa, Kelhälä tiivisti omiensa kehnoa yritystä pitää palloa reikäpaidalla.

Joulutauko tarpeeseen

Molemmat joukkueet lähtivät harjoitusotteluun enemmän tai vähemmän loukkaantumisten runtelemana.

Dynamolta poissa olivat muun muassa koko Kytölän veljessarja sekä maaottelussa solisluunsa paikoiltaan pompauttanut Matias Juvonen. KaDy sai raavittua kasaan kaksi maalivahtia ja kahdeksan pelaajaa, joista Tolvanenkin jätti kentän ensimmäisen jakson jälkeen kipeytyneen pohkeen takia.

Joulutauko tulee siis tarpeeseen, jotta pikkukolhut saadaan paikkailtua. Seuraavan kerran Dynamo palaa parketille pelipaidat päällä tammikuun kuudentena päivänä, kun ryhmä matkustaa hyvävireisen Sievi Futsalin vieraaksi.