KaDy - Ilves FS (2 - 5)

Aika: 20.3.2011 20:00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Pudotuspelit


Ilves voiton päässä mestaruudesta

Mahtavan ennätysyleisön (357 katsojaa) edessä rehkinyt KaDy ei pystynyt kotonaankaan haastamaan huippuvireistä Ilvestä, joka nappasi täysin oikeutetusti toisen kiinnityksensä Suomen mestaruuteen. Nyt mestaruus on ensimmäistä kertaa katkolla ensi torstaina Tampereella.

Dynamolla oli alusta alkaen samoja vaikeuksia kuin eilen Tampereella: Ilveksen prässi puri kuin veitsi voihin, eikä pallollisesta pelaamisesta tahtonut tulla mitään. Vieraat sen sijaan myllyttivät pallon saatuaan tehokkaasti, ja kuteja sinkoili kohti Niila-Ville Laitisen vartioimaa KaDy-maalia melko tiuhaan tahtiin. Vain Laitisen erinomaiset torjunnat pitivät Dynamoa edes jotenkuten pystyssä läpi ottelun.

Ensimmäinen jakso oli KaDy:lta pelillistä aallonpohjaa, eikä edes Laitinen voinut pitää maalia puhtoisena. Kolmesti ensimmäisellä jaksolla osuneen Ilveksen maalintekijöinä kunnostautuivat J-P Torvinen, Jani Nyblom ja Timur Inapshba.

Takaa-ajo vesittyi nopeasti

Toiselle jaksolle Dynamo löysi kuin ihmeen kaupalla uuden vaihteen tarjoten yleisölle muutaman minuutin ajan sitä, mitä se oli tullut hakemaan. Tomi Lahtisen volley upposi alakulmaan, kun vasta nelisenkymmentä sekuntia toista jaksoa oli pelattu.

Sisuuntuneen oloinen kotijoukkue leipoi vielä toisenkin kavennuksen Jukka Kytölän onnistuttua hienon sommitelman päätteeksi. Dynamo sai noin kymmeneksi minuutiksi pelin juonesta kiinni ja oli jopa lähellä tasoitusta.

Etsikkoaika kääntyi kuitenkin Ilveksen riemuksi nelisen minuuttia ennen loppua, kun laiskasti vastahyökkäystä puolustamaan jolkutelleet kadylaiset saivat seurata vierestä ja takaa ratkaisevan 2-4 -maalin syntyä. Pallo löysi tiensä maaliin lopulta omasta pelaajasta.

Viimeisen niitin KaDy-arkkuun iski Joni Pakola sijoittamalla pallon omalta puoliskolta tyhjään maaliin. Maalia edelsi ja seurasi kotijoukkueen väsyneen oloinen ylivoimapeli.

Vieläkö Monnarilla nähdään Futsal-Liigaa tällä kaudella? Se selviää torstaina, jolloin mitellään finaalien kolmas osa. Voitolla Ilves nostelee pokaalia; jos taas Dynamo onnistuu kairaamaan vierasvoiton, jatkuu finaalisarja lauantaina 26.3. Monnarilla.

Encore, Dynamo, encore!


KaDy:n tehot:

Jukka Kytölä 1+1
Tomi Lahtinen 1+1

Parhaat pelaajat:

KaDy: Niila-Ville Laitinen
Ilves FS: Timur Inapshba

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 104:59Torvinen J-PAnttonen Matti
0 - 209:49Nyblom JaniLaitinen Jaakko
0 - 318:16Inapshba TimurPakola Joni
1 - 320:44Lahtinen TomiKytölä Jukka
2 - 326:43Kytölä JukkaLahtinen Tomi
2 - 436:05Oma maaliEi syöttäjää
2 - 538:19Pakola JoniTorvinen J-P
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Maltsin AnttiKeltainen
00:00Teittinen AnttiKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
3Huhtanen Kerkko
Kenttäpelaaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaaja
15Korhonen Juha
Kenttäpelaaja
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja