KaDy - ACE (6 - 3)

Aika: 5.10.2011 19.30

KaDy-hirviö kaatoi ensimmäisen uhrinsa!

Kampuksen Dynamon fanien pitkä odotus päättyi keskiviikona, kun Monitoimitalolla nähtiin pitkästä aikaa liigafutsalia. Isäntäjoukkueen pelaajat esittivät ottelussa muutaman komean syöttökuvion, muutaman komean yksilösuorituksen, mutta kokonaisuus jätti vielä parantamisen varaa

Itse ottelussa Tampereelta saapunut AC Estudiantes jäi KaDy:n jalkoihin maalein 6­­­­­-3 (4-0). Ottelun ensimmäinen puoliaika lupasi reilulle satapäiselle kotiyleisölle paljon ilon hetkiä. Dynamon prässi toimi hyvin ja pallo pysyi pitkiä aikoja omilla pelaajilla. ACE näytti olevan täysin aseeton hyvin liikkuvien KaDy-pelaajien edessä.

Avauspuolikkaan komeimmasta suorituksesta vastasi Tomi Lahtinen. Kahdeksan peliminuutin kohdalla Lahtinen osoitti, että yksinkertainen on kaunista. Noin viidestätoista metristä lähtenyt vasemman jalan laukaus painui aivan maalin ylänurkkaan, eikä vastustajan maalivahti voinut muuta kuin ihailla Lahtisen taituruutta.Pelaajakortti_Smaug

Aivan kuin enteillen mitä tuleman piti, KaDy-manageri Samu Kytölä kommentoi  Lahtisen laukausta seuraavasti.

-Periaatteessa maalivahdille ei pitäisi mennä ­kaukaa lähteneitä korkeita laukauksia. "Smaugin" analyyttinen ote pelistä ei hevillä hetkahda.

Ensimmäinen puoliaika päättyi isäntien suvereenin esityksen jälkeen 4-0 -tilanteeseen. Tauon jälkeen pelin luonne kuitenkin muuttui totaalisesti.

"Ottelu kestää 40 minuuttia"

Ensimmäistä kauttaan liigassa pelaava ACE päätti tauolla, että he eivät tulisi myymään nahkaansa halvalla. Joukkueen peli-ilme muuttui pienen huilin aikana täysin, eikä kukaan katsomossa enää odottanut pelistä isäntien yksipuolista maali-iloittelua.

Kun toista jaksoa oli takana kuusi minuuttia, kuula oli ensimmäistä kertaa KaDy-veskari Niila-Ville Laitisen selän takana. Tilannetta edelsi ACE:n kulmakuvio, jota KaDy-puolustus ei saanut estettyä. Vieraiden tehostettu prässi aiheutti yllättäviä ongelmia Dynamon pelaajille, jotka joutuivat liian usein turvautumaan hätäisiin ratkaisuihin.

Lopulta ACE:n kova yritys ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan KaDy:n rutiini riitti kaatamaan vastustajan. KaDy-valmentaja Tero Kelhälä oli ottelun jälkeen tyytyväinen tulokseen.

-Ensimmäinen puoliaika oli kypsää pelaamista, toinen ei niinkään. Vastustaja prässäsi, mutta kyllä meidän pitäisi pystyä purkamaan se paremmin. Voisi sanoa, että rutiinivoitto. Viikonloppuna tarvitaan vähän lisää ajatusta mukaan ja muistaa, että peli kestää sen 40 minuuttia.

Dynamon liigataival jatkuu jo lauantaina, kun se matkustaa Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi. Seuraa ottelun ennakointia ja raportointia KaDy:n nettisivuilta!