Mad Max - KaDy (2 - 4)

Aika: 8.10.2011
Paikka:

Suoraviivainen Mad Max osui kahdesti

KaDy pelasi jälleen kaksijakoisen ottelun. Ensimmäinen jakso heikkoa, toinen erittäin kypsää peliä. Lopputulema oli kuitenkin dynamolaisittain onnellinen 2-4 –vierasvoitto.

Pystypainissa ja kaksinkamppailuissa hävisimme maxeille selvästi, etenkin ensimmäisellä jaksolla, KaDy-luotsi Tero Kelhälä suomi omiaan.

Ensimmäisellä jaksolla ei maalipaikoilla juuri mässäilty kummassakaan päädyssä. Mad Maxin suoraviivainen hyökkäyspeli poiki kuitenkin kaksi seinäpelillä pelattua osumaa, joista toinen tuli KaDy:n kannalta kismittävästi sekunti ennen jakson päätösvihellystä. Molemmat maalit kuurasi maxien parhaana palkittu Joni Niskavaara.

KaDy osui ensimmäisellä jaksolla kertaalleen, kun Mikko Kytölän hurja kaukolaukaus peräti 28 metristä yllätti hieman vastassa olleen max-vahdin.

Näitä näkee aika usein Primera Divisionin maalikoosteissa – se on hyvä pitää vastustajan veskari varpaillaan, M.Kytölä kommentoi erikoista osumaansa.

Se oli hyvä purku, valmentaja Kelhälä toi esiin erilaisen näkökannan.

Toisella jaksolla rullasi

Tappioasemasta toiselle jaksolle kirmannut kurakenkälauma tuli peliin mukaan uudella ilmeellä. Jukka Kytölä upotti tasoitusmaalin hienon haaston päätteeksi. Aloituksesta KaDy:n Mikko Takala roistoili pallon hetkessä Dynamolle, ja Tomi Lahtinen leipoi pallon nopeasti takatolpalle, josta M.Kytölä sijoitti pallon etuyläkulmaan. Maalien välillä oli eroa ainoastaan viisi sekuntia!

Toisella jaksolla pidimme erittäin hyvin palloa, emmekä päästäneet vastustajaa hallitsemaan, Kelhälä kehui omiaan.

Kuutisen minuuttia ennen loppua J.Kytölä haki jälleen itselleen hyvän vetopaikan. Pallo kimpoili takatolpalle toimiston perustaneelle Kerkko Huhtaselle, jonka oli helppo moukaroida pallo sen teleologiseen viitepisteeseen – 2-4 KaDy:lle.

Mad Max ei kyennyt nousemaan mukaan pistetaisteluun Dynamon jäädyttäessä peliä onnistuneesti. Lentävällä maalivahdilla maxit olivat niin ikään aseettomia. Kokonaisuudessaan KaDy siis paransi peliään selkeästi toisella jaksolla. Mad Max puolestaan tarjosi hyvän ja fyysisen vastuksen, jonka suoraviivaisuudesta Dynamokin voisi jossain suhteessa ottaa mallia.

Futsal-Liiga siirtyy huomisen jälkeen maaottelutauolla. KaDy on tulessa seuraavan kerran Suomen Cupin ottelussa PP-70:ä vastaan Tampereella su 16.10. Seuraava liigaottelu Dynamolla on la 29.10., jolloin punamusta matkaa ensimmäistä kertaa historiassaan Somerolle sarjanousija SoFo:n vieraaksi.

* Mikko Kytölä (KaDy)

nippe-pelaajakortti.jpg(Kuva: Nipsu Laitinen - kuvassa kuin haaleassa vedessä - pelasi maalissa ihan ok:sti, vaikkei hänen urotekojaan erikseen raportissa kuvaillakaan.)

0 - 111:33Kytölä MikkoEi syöttäjää
1 - 117:10Niskavaara JoniTuominen Juho
2 - 119:59Niskavaara JoniKopola Timo
2 - 223:41Kytölä JukkaLahtinen Tomi
2 - 323:46Kytölä MikkoLahtinen Tomi
2 - 434:41Huhtanen KerkkoKytölä Jukka
28:58Takala MikkoKeltainen