SoFo - KaDy (2 - 7)

Aika: 29.10.2011
Paikka:

SoFo liikkeellä lujin kintuin

Sarjanousija SoFo antoi kotisalissaan hyvän vastuksen Dynamolle, jonka rutiini kuitenkin lopulta riitti pisteisiin. Tiukasti prässännyt kotijoukkue piti tempon kovana ja vaihdot lyhyinä. KaDy:lla olikin alussa ongelmia saada syöttöjä napsumaan omille.

Prässiä oli toteltava SoFo:nkin. KaDy rankaisi ensimmäisellä jaksolla kahdesti hyvän prässin jälkeen - tekijämiehinä näissä maaleissa ottelun parhaana palkittu KaDy-keltanokka Jarkko Ojala sekä Matias Juvonen.

kimble.jpgKun KaDy onnistui prässin lisäksi kahdesti erikoistilanteista, oli taululle kahdenkymmenen minuutin pelin jälkeen kihonneet kotijoukkuetta kuumottavat 0-4 -taukolukemat. Maaliruiskuina sivurajakuvioissa toimivat Kimmo Tolvanen (kuvassa) ja Tomi Lahtisen vasen jalka.

"Pari tyhjiin ja pihaan"

Toisella jaksolla SoFo kiri kahden maalin päähän kahden eri Jannen - Laineen ja Eerikäisen - onnistuttua maalinteossa. Dynamo kuitenkin rokotti kahdesti kotijoukkueen pelatessa reikäpaidalla, ja sarjapisteiden osoite oli sitä myöten taputeltu. Kosmeettisen 2-7 -maalin pamautti Tolvanen kymppimetrisestä.

Toisen jakson erikoisuus oli sen rikkonaisuus. Molemmilla joukkueilla tuli riketili täyteen jo melko varhain. Molemmat pääsivät myös kokeilemaan kymmenestä metristä kahteenkin otteeseen, mutta ainoastaan Tolvasen lottomylly arpoi oikeat numerot.

Hieno voitto nosti Dynamon ainakin väliaikaisesti sarjakärkeen. Tosin KaDy:lla on otteluita pelattuna muita enemmän.