Tervarit - KaDy (2 - 7)

Aika: 5.11.2011 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga



Dynamolle historiallinen voitto!

Kampuksen Dynamo on päässyt hyvään syysvireeseen futsal-liigassa. Joukkueesta paistaa todellinen peli-ilo, maalinteko onnistuu ja laajasta kokoonpanosta löytyy ratkaisijoita. Lauantaina KaDy:n alle jäi Tervarit, joka hävisi kotikentällään Dynamolle luvuin 2-7 (0-4).

Kyseessä on historiallinen voitto, sillä KaDy ei ole koskaan onnistunut ryöstämään pisteitä Tervareiden kotikentältä. KaDy-käskyttäjä Tero Kelhälä oli syystäkin tyytyväinen ottelun päätyttyä.

-Täytyy kyllä sanoa, että meillä on tosi laaja ja hyvä rinki kasassa. Tänään meiltä puuttui kokoonpanosta muutamia pelaajia loukkaantumisten takia, mutta silti peliin riitti ratkaisuvoimaa. Positiivinen tilanne näin valmentajan kannalta, että kilpailua pelipaikoista on, Kelhälä toteaa.

Maalinteko ei ole enää tervanjuontia

Dynamo sai otteluun salama-alun, kun se onnistui maalinteossa kahdesti jo ensimmäisten minuuttien aikana. Tervarit ei löytänyt keinoja Dynamon puolustuksen murtamiseen ja Niila-Ville Laitinen saikin olla maalillaan rauhassa. Tauolla Dynamo johti vakuuttavasti neljällä maalilla.

-Tervarit ei tainnut saada ensimmäisellä puoliajalla yhtään laukasta maalille asti. Puolustuspelimme oli erittäin tiivistä ja kurinalaista. Jos viime kaudella maalinteko tuotti meille vaikeuksia, niin tällä hetkellä tuota ongelmaa ei ole, Kelhälä kertoo.

Tauon jälkeen Tervarit nosti karvaustaan ja pyrki näin horjuttamaan KaDy:n pallonhallintaa. Tästä huolimatta vierasjoukkue onnistui ensin maalinteossa, kun Jarkko Ojala siirsi kuulan pitseihin. Lopulta Tervarit onnistui rikkomaan kuparisen, kun peliaikaa oli jäljellä seitsemän minuuttia. Reilu minuutti tämän jälkeen isännät onnistuivat maalinteossa toistamiseen.

-Otimme aikalisän Tervareiden kahden maalin jälkeen ja rauhoitimme pelin. Lopussa saimme pienillä kokoonpanomuutoksilla pelin hallinnan jälleen meille. Kokonaisuudessaan meiltä kiitettävä suoritus, Kelhälä toteaa.

KaDy hyvässä vireessä

Viimeisen minuutin aikana KaDy osui vielä kahdesti ja kaunisteli näin loppulukemia. Tervarit-voitto oli jyväskyläläisille neljäs perättäinen ja näin joukkue vahvisti asemiaan sarjan kärkikahinoissa. Viidestä ottelusta kerätyt kaksitoista pistettä oikeuttavat sarjan kakkospaikkaan pisteen enemmän keränneen Sievi Futsalin takana.kajuk2.jpg

Seuraavan kerran KaDy-miehistö on tulessa jo tiistaina, kun se kohtaa cupissa Mäntän Valon. KaDy:n tämänhetkinen vire lupaa vastustajalle hikistä iltapuhdetta!


(Kuvassa: Jukka Kytölä on ottanut vastuuta joukkueen ilmeestä velipojan sairasloman aikana. Lauantaina nuorin Kytölän veljeksistä oli Dynamon tehokkain pelaaja.)

KaDy:n tehomiehet lauantaina:


Jukka Kytölä 2+1
Tomi Lahtinen 1+2
Matias Juvonen 2+0
Jarkko Ojala 1+0
Jussi Kaihlajärvi 0+1
Arash Muridiyazd 0+1

Veikkaustähdet:
*** Jüvonen Matias (KaDy)
** Laitinen Nipsu (KaDy)
* Peura Antti (Tervarit)

Joukkueiden parhaat:
KaDy: Juvonen
Tervarit: Peura



Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 101:21oma maaliEi syöttäjää
0 - 201:58Juvonen MatiasLahtinen Tomi
0 - 312:47Lahtinen TomiKytölä Jukka
0 - 4 (rp)15:25Kytölä JukkaEi syöttäjää
0 - 523:33Ojala JarkkoKaihlajärvi Jussi
1 - 533:17Peura AnttiHalmet Heikki
2 - 534:57Peura AnttiHalmet Heikki
2 - 639:25Juvonen MatiasMuridiyazd Arash
2 - 739:47Kytölä JukkaLahtinen Tomi
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
5Kaihlajärvi Jussi
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
13Takala Mikko
Kenttäpelaaja
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja
18Akhawan Sadeg
Kenttäpelaaja