KaDy - PoPa (9 - 3)

Aika: 14.1.2012 15.30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga

KaDy jatkoi hyviä otteitaan Futsal-Liigassa kaatamalla pohjakahinoissa riutuvan PoPa:n selvin lukemin 9-3 (3-2). Yleensä punamustia vastaan parastaan esittävät porilaisvieraat eivät tällä kertaa pystyneet haastamaan isäntiä, jotka olivat edellä pelin kaikilla osa-alueilla.

Alkuräjähdykset Dynamon aseena

Ensimmäinen puoliaika oli numeroiden valossa tasainen, mutta KaDy karkasi toisella puoliajalla ratkaisevan tuntuisesti tehtyään peräti neljä maalia kolmen ensimmäisen minuutin aikana. Myös ottelun alku sujui Dynamolta vahvasti, sillä tulostaululla komeili kolmessa minuutissa jo kaksi maalia. Alun johdon PoPa onnistui vielä tasoittamaan, mutta toisen jakson tehojakso oli vieraille liikaa.

Päävalmentaja Tekelhala_tero_img_4970.jpgro Kelhälä oli tyytyväinen joukkueen ryhtiliikkeeseen, sillä PoPa päästettiin turhan helposti mukaan peliin varhaisen johdon jälkeen.
- Tauolla kopissa keskusteltiin kahden suunnan pelaamisen tärkeydestä. PoPa:n ensimmäisen puoliajan maalit johtuivat puutteellisesta miesvartioinnista. Ekan puoliajan tärkein havainto oli kuitenkin se, että PoPa:n puolustus aukesi pitkillä syötöillä linjan taakse. Toisen puoliajan alkurynnistyksessä kolme maalia neljästä syntyi juuri tällaisista syötöistä, "Qelhis" kehui joukkueen reagointikykyä.

(Kuva: PoPa-miesten lumisadetanssit eivät vetäneet vertoja Pohjoisen noitatohtori Tero Kelhälän loitsuille)

Kauneutta katsojien silmille

kajuk2.jpgKaDy onnistui tarjoilemaan maalinnälkäiselle yleisölle roppakaupalla komeita maaleja, joista mainittakoon kaksi maalia iskeneen Tomi Lahtisen yläparrun kautta sisään sujahtanut tulinen kärkkäri ja Matias Juvosen ylevä nosto ensimmäisellä kosketuksella takayläkulmaan. Ahnain pistelinko oli tänään palkintopöydän jälleen kerran putsannut Jukka Kytölä, joka syötti Lahtisen ja Juvosen kaapit ja teki itse kaksi.

(Kuva: Juuri nyt: Jukka Kytölä pelaa kenties elämänsä parasta futsalia)

Pelihuumori oli KaDy-leirissä korkealla, ja vaikeampiakin temppuja uskallettiin kokeilla hymy suussa ja hyvällä menestyksellä. Ja mikäpä on hymyillessä, sillä joulua edeltänyt muutaman voitottoman ottelun putki on kaukainen muisto vain.

komikjy.jpgDynamon kannalta tärkeää oli voiton ja laaja-alaisten onnistumisten ohessa kapteeni Mikko Kytölän paluu lasaretista parrasvaloihin. "Komikin" rooli oli vielä pieni, mutta pelikunto oli lupauksia herättävä.

(Kuva: Kapteeni palasi kentille kotiyleisön suosionosoitusten saattelemana)

Myös Arash Muridiyazdin peukalo kesti pelaamisen. Kelhälä riemuitsi syystäkin siitä, että lasaretin ovet käyvät vihdoinkin myös toiseen suuntaan.
- Eka ehjä puoliaika Mikolta (Kytölä) kolmeen kuukauteen on iso juttu. Kapteeni parantaa päivä päivältä, ja hänen paluunsa leventää materiaalia merkittävästi. Arash on myös pelannut hyvin viime aikoina, joten oli tärkeää saada hänet heti takaisin, "Qelhis" puntaroi.

KaDy:n ja PoPa:n kohtaamiset ovat perinteisesti olleet varsin kuumia, mutta tänään siistin ottelun ainoa tahra oli PoPa:n Jone Wallinin suunsoitosta ja protestoinnista hankkima suihkukomennus kahdella keltaisella.

Kolmen kotiviikon putken toinen osa on viikon päästä lauantaina, jolloin Monnarille saapuu Mad Max Valkeakoskelta. Ottelu alkaa klo 14. Tervetuloa!

KaDy:n tehomiehet