KaDy - Sievi Futsal (1 - 2)

Aika: 25.2.2012 14.00

KaDy:lle ensimmäinen tappio kotiparketilla tällä kaudella

Yritteliäs Sievi Futsal teki sen, mihin yksikään muu joukkue ei tällä kaudella ole Monnarilla pystynyt. Niukka voitto punamustasta irtosi lukemin 1-2 (1-1). KaDy säilyttää kuitenkin paikkansa sarjakakkosena. Koska Ilves hävisi oman pelinsä Turussa, jää Dynamolle vielä pieni sauma jahdata runkosarjan voittoa.

Ensimmäisellä jaksolla KaDy:lta uupui sen tavaramerkiksi muodostunut kova pallottoman pelaajan liike, eikä paikkoja penetroiviin välisyöttöihin siksi syntynyt totuttuun tahtiin. Toisaalta paikkoja ei lohjennut Sievillekään kuin muutama. Vieraat kuitenkin onnistuivat maalinteossa ensin, kun ottelun parhaana palkittu Juho Alasuutari ohjasi maalin edestä pallon ohi Niila-Ville Laitisen.

Kovassa vireessä oleva Arash Muridiyazd kuittasi johdon kuitenkin ennen puoliaikaa. Tauolle mentiin tasalukemissa.

Toisella jaksolla KaDy:n liike parani huomattavasti. Sievi Futsal kuitenkin puolusti tiiviisti ja ennen kaikkea uhrautuvasti. Lukuisista huipputonteista huolimatta peliväline ei löytänyt tietään ohi Sievin puitteidenvartijana loistaneen Matti Rissasen.

Sievi käytti etsikkoaikansa hyväkseen ja kävi rokottamassa erikoistilanteen jälkeen voittomaaliksi jääneen 1-2 -osuman. Maalintekijänä oli espanjalaisvahvistus Hugo Mezquiea.

Dynamon ylivoimapyöritys jäi tällä kertaa torsoksi, eikä yli 150-päinen yleisö voinut kuin pettyä kotijoukkueen antiklimaattiseen pyörittelyyn. Sieville toki kaikkia kunnia hienosta päänahasta ja ihan ok taistelusta.

KaDy-leirissä tappio otettiin vastaan pakollisena tilastotappiona ja pää pystyyn -asenteella. Tästä on hyvä jatkaa entistä kovemmalla kiukulla kohti pudotuspelejä!