KaDy N - Liikunnan Riemu (7 - 3)

Aika: 10.10.2018 19.00
Sarja: Naiset Futsal-Liiga

RAPORTTI: Derbyvoitto!!

KaDyn naiset ottivat ensimmäisen derbyvoiton Liikunnan Riemua vastaan luvuin 7-3! Ottelu oli tapahtumarikas derbyjen tyyliin, kovaa vääntöä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita.

Peliä ehdittiin pelata vain 17 sekunttia, kun kadylaiset saivat juhlia ensimmäistä maalia. Nopea avausmaali edesautti KaDya saamaan hyvin omasta pelistä kiinni ja ensimmäinen jakso mentiinkin maali-ilottelun merkeissä. Kaikki KaDyn seitsemän maalia syntyivät ensimmäisen jakson aikana. Maaleista kaksi syntyi 10 metrin rankkarista Riemun joukkuevirheiden täytyttyä. Myös yksi kuuden metrinkin rankkari nähtiin. Iita Pienimäki oli huolellisella tuulella: hän pussitti varmasti kaikki kolme rankkaria sekä teki yhden pelitilannemaalin. Iitan liigadebyytti olikin mallikas esitys neljällä maalilla.

Toiselle jaksolle Riemu lähti selvästi räväkämmin ja kovemmalla prässillä. KaDyn pallonhallintapeli ontui ja Riemun voidaan sanoa dominoineen toista jaksoa. Riemu onnistui kahdesti maalinteossa toisella jaksolla. KaDy sortui liikaa hyvänolon tunteeseen selvässä johtoasemassa eikä ollut pelissä enää tarpeeksi keskittynyt. Tämä näkyi helppoina syöttövirheinä ja pallonmenetyksinä.

Joka tapauksessa saatiin ensimmäinen derbyvoitto sekä samalla kauden ensimmäinen voitto. Kaksi ottelua pelattuna ja plakkarissa neljä pistettä. Tästä on hyvä jatkaa. Lauantaina seuraava matsi ja ACE saapuukin kadylaisten vieraaksi. Tästä ennakkoa tulossa pian!