KaDy N - GFT (0 - 3)

Aika: 23.3.2019 16.00
Sarja: Naiset Futsal-Liiga

Naisten Futsal-Liigan runkosarjan viimeisellä kierroksella riitti jännitettävää niin Kampuksen Dynamon naisilla kuin muutamalla muullakin joukkueella. KaDy oli ennen päätöskierrosta sarjassa kahdeksantena ja yhden pisteen päässä takana hengitti niskaan Ylöjärven Ilves. Näin ollen karsijanpaikasta käytiin loppuun asti tiukkaa taistelua.

KaDy:n vieraaksi Jyväskylän Monitoimitalolle saapui liigan kestomenestyjä GFT Espoosta. Kotijoukkueen tavoitteena oli puolustaa hyvin ja pitää nollat omassa päässä mahdollisimman pitkään. Etenkin ensimmäinen puoliaika olikin tarkkaa puolustamista eikä vierasjoukkue päässyt montaa kertaa vaarallisille maalintekopaikoille. Maalivahti Martta Perälä kuitenkin pääsi muutaman kerran tositoimiin ja torjui vastustajien vedot. Myös KaDyn pelaajista muun muassa Maiju Syrjälä ja Henna Autio pääsivät yrittämään maalintekoa, mutta palloa ei verkon perukoille saatu. Puoliajalle lähdettiin lukemissa 0-0.

Toisella puoliajalla GFT oli kotijoukkuetta vahvempi eikä KaDy pystynyt pitämään palloa riittävästi omalla joukkueella. Lopulta vierasjoukkueen maalihanat avasi KaDy:ssa edelliset kaksi kautta pelannut Siiri Perälä, joka laukoi pallon tarkasti takakulmaan ajassa 32.51. Oma koira ei purrut uudestaan, mutta vain pari minuuttia edellisestä GFT:n pelaajista Maiju Hirvonen pääsi puolittaiseen läpiajoon ja pommitti pallon voimalla takayläkulmaan. KaDy sai toisellakin puoliajalla muutaman maalintekoyrityksen aikaiseksi, mutta vierasjoukkueen maalivahdeilta ei tällä kertaa vaadittu huippupelastuksia. Lopullisen niitin iski Tuula Siren, joka sai sekavan tilanteen päätteeksi siirrettyä pallon jälleen kotijoukkueen maaliin. Tämä jäi ottelun viimeiseksi osumaksi ja lukemat olivat lopulta 0-3, vaikka KaDy yritti vielä reikäpaitapelillä saada kavennusmaalia aikaiseksi.

KaDy ei hyvästä puolustuspelistään huolimatta saanut tällä kertaa palkintoa pisteiden muodossa. KaDyn onneksi Tampereella ACE voitti YIlveksen selvin lukemin ja näin ollen KaDy paransi viime vuotista sijoitustaan tullen sarjassa kahdeksanneksi. Tänä vuonna sarjapaikastaan joutuu karsimaan YIlves ja vastaan asettuu ykkösdivarissa toiseksi sijoittunut Mad Max Valkeakoskelta.

KaDyn naisten kausi on nyt saatu pelien osalta päätökseen. Kausi oli kaksijakoinen, sillä syyskierroksella KaDy onnistui raapimaan kasaan vain neljä pistettä. Joulun jälkeen peli-ilme kuitenkin muuttui merkittävästi puolustustreenien myötä ja toisella kierroksella mukaan tarttui yhteensä kolmetoista pistettä. Ja hyvähän se on, että riitti loppuun asti jännittämistä!

Haluamme välittää ison kiitoksen kaikille, jotka ovat olleet joukkueemme toiminnassa mukana eri tavoin. Kiitämme erityisesti yhteistyökumppaneita, taustoja, yleisöä sekä lukuisia vapaaehtoisia, jotka ovat olleet mukana ottelujärjestelyissämme – ilman teitä toimintamme ei olisi mahdollista. Nähdään ensi kaudella!
0 - 132:51VastustajaEi syöttäjää
0 - 236:21VastustajaEi syöttäjää
0 - 337:19VastustajaEi syöttäjää