KaDyn naisten kausiennakko Naisten Futsal-Liigaan 2018-19

24.09.2018

Viime kausi oli sarjanousija KaDylle oletetusti vaikea ja haastava. Vastassa oli Naisten Ykköseen verrattuna kokeneempia, fyysisempiä ja taktisesti valmiimpia joukkueita. Montenegrolaisen Vasko Vujovicin johdolla lähdettiin kauteen 2017-18 ja hän Heidi_Virenantoikin ammattivalmentajana paljon uutta tietoutta futsalista. Uusien asioiden omaksuminen ottaa aikansa, lisäksi kokemattomuus sarjassa paistoi, varsinkin alkuun, hermostuneisuutena ja helppoina virheinä, joista kokeneemmat vastustajat rokottivat. Pelaajarinki oli myös erittäin kapea. Pre-seasonin alusta asti rakennettu fyysinen kunto kuitenkin piti huolen siitä, että kuntoa riitti isoihin peliminuutteihin, vaikkakin pelaajia oli vähän. Sarjasijoitus oli lopulta yhdeksäs ja sarjapaikka säilytettiin karsintojen kautta voittamalla Oululainen FC OPA otteluvoitoin 2-1.

Tulevaan kauteen on lähdetty valmistautumaan elokuun alusta uuden päävalmentajan Tero Kelhälän johdolla. Pre-season on sujunut mukavasti, joukkueen pelitapaa on saatu ajettua sisään ja yhKirsi_A._teispeli sujuu askel askeleelta paremmin. Tulevaan kauteen päästään lähtemään myös huomattavasti valoisemmissa merkeissä pelaajaringin suhteen. Joukkueeseen on saatu toivotusti lisää uusia pelaajia ja voidaankin sanoa pelaajaringin tuplaantuneen viime kaudesta. Kauden joukkue koostuu 3 maalivahdista ja 15 kenttäpelaajasta. Viime kauden pelaajista vain Siiri Perälä on jäänyt pois ja pelaa tulevan kauden GFT:ssä.

KaDyn naisten ensisijainen tavoite kaudelle 2018-19 on sarjapaikan säilyttäminen suoraan. Tämän myötä luonnollisesti lähdetään tavoittelemaan parannusta viime kauden sijoitukseen. KaDyn naisten toinen kausi Naisten Futsal-Liigassa käynnistyy vierasottelulla Ylöjärven Ilvestä vastaan 6.10.

Päävalmentaja Tero Kelhälän kommentit ennen sarja-avausta:

“Aloitimme pre-seasonin elokuun alussa ja olemme harjoitelleet siitä lähtien kolmena päivänä viikossa. Pre-seasonilla olemme keskittyneet eniten hyökkäyspelimme muokkaamiseen. Hyökkäyspelimme onkin kehittynyt valtavasti pre-seasonin ensimmäisestä harjoituspelistä kolmanteen harjoituspeliin. Kaiken kaikkiaan harjoituspeleissä pelasi 3 maalivahtia ja 18 kenttäpelaajaa. Harjoitusvahvuus oli syyskuun puoliväliin saakka paljon tätä suurempi. KaDy onkin muuttunut aika lailla viime kaudesta ja monelle pelaajallemme tämä on ensimmäinen kausi naisten futsal-liigassa. Toivottavasti tämä voisi olla samalla läpimurtokausi yhdelle tai useammalle pelaajallemme nousta naisten liigan parhaimmistoon. Kauden objektiivinen tavoite on varmistaa sarjapaikka hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä ja sitä kautta parantaa viime kauden sijoitusta.”

Iita_Aada_Moona_Saana

KaDyn naiset pelaavat liigaottelunsa Monitoimitalolla sekä Huhtasuon koululla. Otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan joukkueen kotisivuilta https://www.kadyfutsal.net/joukkue7656/ottelut.html.


Pääsyliput:

Aikuiset 5€

Alennusryhmät 3€


Kausikortti 30€/20€ (aikuiset/alennusryhmät)

04.03.2019RAPORTTI: KaDyn naisille ensimmäinen kahden pisteen voitto!
01.02.2019RAPORTTI: KaDyn naisille kauden toinen derbyvoitto!
28.01.2019RAPORTTI: KaDyn naiset hävisivät selvin lukemin Ilvekselle
21.01.2019KaDyn naiset startanneet liigan kevätkierroksen pirteästi
13.10.2018ENNAKKO: ACE saapuu KaDyn vieraaksi
11.10.2018RAPORTTI: Derbyvoitto!
08.10.2018ENNAKKO: It's derby time!
06.10.2018RAPORTTI: Sarja-avauksesta tuliaisina piste kotiin
03.10.2018ENNAKKO: KaDyn naisten sarja-avaus vieraskentällä
24.09.2018KaDyn naisten kausiennakko Naisten Futsal-Liigaan 2018-19

Siirry arkistoon »