RAPORTTI: KaDyn naisille ensimmäinen kahden pisteen voitto!

04.03.2019

MuSaFutsal - KaDy N (3 - 4)

Aika: 2.3.2019 15:00
Paikka: Porin Urheilutalo
Sarja: Naiset Futsal-Liiga


KaDy:n naiset matkasivat lauantaina 2.3. MuSaFutsalin vieraaksi Poriin. KaDy:n naisilla oli tiedossa, että pisteitä tästäkin pelistä olisi saatava, jotta pystyttäisiin edelleen taistelemaan suoran säilyjän paikasta ja välttämään putoamiskarsinnat.

Pelin alku oli KaDy:lta tahmeaa, syötöt karkailivat ja mentiin pehmeästi kaksinkamppailuihin. MuSa hallitsikin peliä aluksi lähes mielin määrin mutta ei päässyt kuitenkaan kovin vaarallisille paikoille lukuunottamatta Jessica Kannoston vasemman jalan kovaa vetoa, joka onneksi sitten osui maalitolppaan. Lopulta MuSa:n painostus pelin 9 minuutilla palkittiin ja hyvän kulmakuvion lopuksi pallo oli KaDy:n maalissa, tekijänä Ida Silvennoinen. Maali taisi toimia jonkinlaisena herätyksenä KaDy:lle ja vähitellen peli muuttuikin enemmän keskialueen tasaiseksi väännöksi. KaDy:n pelaajat uskalsivat myös alkaa pitämään  palloa ja haastamaan ylöspäin. Sen myötä MuSa:n virheet tulivat täyteen. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Annu Tamminen haastoi hyvin laidalta, jolloin MuSa:n pelaaja joutui rikkomaan kuudennen kerran ja pallo laitettiin 10 metriin. Iita Pienimäki viimeisteli kylmän viileästi ja peli oli tasan 1-1 tauolle mentäessä.

Toinen puoliaika jatkui aika samoissa merkeissä, kuin mihin ensimmäinen loppui. MuSa piti ehkä hieman enemmän palloa mutta ei onnistunut luomaan vaarallisia maalipaikkoja. KaDy:n pelaajat taas jatkoivat hyvällä puolustusasenteella ja katkoivat hyökkäyksiä hyvin. Toista erää oli pelattu 8.18 min, kun Anniina Ponkkonen pääsi riistämään MuSa:n puolustusalueella pallon KaDy:n hyvän koko joukkueen karvauksen jälkeen ja siirsi Kadyn johtoon 1-2 maalillaan. Johtoasemassa KaDy pyrki jatkamaan hyvää ja tiivistä puolustuspeliään, vaikka painopiste siirtyikin yhä enemmän KaDy:n puolustusalueelle, osin vastustajan reikäpaitapelin ansiosta. Erän lopulla KaDy oli lähellä jopa kasvattaa johtoaan, kun se prässäsi pallon alivoimalla itselleen ja Syrjälä pääsi yrittämään tyhjään maaliin mutta veto lopulta hieman ohi maalista.  Toisen puoliajan lopussa KaDy prässäsi ylhäältä ja onnistui ohjaamaan MuSa:n alimman pelaajan laitaan ja sen seurauksena pallo oli jo sivurajasta yli mutta tuomari ei tätä valitettavasti nähnyt ja MuSa:n pelaaja pääsi nostamaan laidasta pallon ylös Netta Hannulalle, jolla oli helppo työ syöttää Jessica Kannostolle, joka ajassa 37:32 min tasoitti pelin. Varsinaisen peli ajan päätyttyä lukemat olivat siis 2-2.

Lähdettiin jatkoajalle. Jatkoaikaa oli pelattu muutama minuutti, kun Kady nousi johtoasemaan Anniina Ponkkosen maalilla. Maali syntyi jälleen hyvän riiston päätteeksi. Ponkkonen pääsi yksin läpi maalivahtia vastaan ja ensimmäisen yrityksen vielä MuSa:n maalivahti  Siiri Lilja torjui mutta pallo kimposi takaisin Ponkkoselle, joka ei enää toista kertaa erehtynyt.  Pelin viimeisellä minuutilla KaDy:n pelaajaa Annu Tammista rikottiin KaDy:n puolustusalueella mutta tuomari ei nähnyt tässä rikettä vaan antoi pelin jatkua. Tamminen jäi makaamaan kentän pintaan mutta MuSa jatkoi pelaamista ja muutaman siirron jälkeen pallo päätyi Jessica Kannostolle, joka tasoitti  pelin lukemiin 3-3. Siirryttiin siis vielä jännittävään rankkari kisaan, jossa ainoan maalin teki Iita Pienimäki ja näin ollen peli päättyi lopulta onnellisesti KaDy:n kannalta 3-4 voittolukemiin. Ottelun parhaana palkittiin KaDy:lta ansaitusti kaksi maalia iskenyt ja muutenkin pelissä kovasti sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan töitä tehnyt Anniina Ponkkonen.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 08:06 Vastustaja Ei syöttäjää
1 - 1 (rp) 18:51 Pienimäki Iita Ei syöttäjää
1 - 2 28:18 Ponkkonen Anniina Ei syöttäjää
2 - 2 37:37 Vastustaja Ei syöttäjää
2 - 3 43:27 Ponkkonen Anniina Ei syöttäjää
3 - 3 44:44 Vastustaja Ei syöttäjää
3 - 4 (rp) 45:00 Pienimäki Iita Ei syöttäjää

Kokoonpano:

No.PelaajaPelipaikka
3 Kolehmainen Nea Kenttäpelaajat
4 Ponkkonen Anniina Kenttäpelaajat
6 Räsänen Manta Kenttäpelaajat
7 Laitanen Tiia Maalivahdit
10 Rainio Iida Kenttäpelaajat
11 Tamminen Annu Kenttäpelaajat
12 Perälä Martta Maalivahdit
14 Parkkinen Henni Kenttäpelaajat
20 Pienimäki Iita Kenttäpelaajat
21 Syrjälä Maiju Kenttäpelaajat
28 Airikainen Kirsi Kenttäpelaajat
04.03.2019RAPORTTI: KaDyn naisille ensimmäinen kahden pisteen voitto!
01.02.2019RAPORTTI: KaDyn naisille kauden toinen derbyvoitto!
28.01.2019RAPORTTI: KaDyn naiset hävisivät selvin lukemin Ilvekselle
21.01.2019KaDyn naiset startanneet liigan kevätkierroksen pirteästi
13.10.2018ENNAKKO: ACE saapuu KaDyn vieraaksi
11.10.2018RAPORTTI: Derbyvoitto!
08.10.2018ENNAKKO: It's derby time!
06.10.2018RAPORTTI: Sarja-avauksesta tuliaisina piste kotiin
03.10.2018ENNAKKO: KaDyn naisten sarja-avaus vieraskentällä
24.09.2018KaDyn naisten kausiennakko Naisten Futsal-Liigaan 2018-19

Siirry arkistoon »