Ajankohtaista

Holstin Dynamon Try out tilaisuudet -Sinustako seuraava Tähti?

Kaupungin erilaisin, kiinnostavin ja puhutuin jalkapallojoukkue Holstin Dynamo järjestää try out –tilaisuudet ikäluokkien -08 ja -09 poikajoukkueisiin.
Holstin Dynamo toivottaa tervetulleeksi kaikki toiminnasta kiinnostuneet oli pelaajalla tällä hetkellä joukkuetta tai ei.

Try out –tilaisuudet ovat viikoilla 37 ja 38:
- keskiviikkona 13.9. klo 1815 – 1930 Vehkahalli
- perjantaina 15.9. klo 1815 – 1930 Viitaniemi
- keskiviikkona 20.9. klo 1815 – 1930 Vehkahalli
- perjantaina 22.9. klo 1815 – 1930 Viitaniemi

Joukkueisiin on tällä hetkellä mahdollisuus ottaa mukaan muutamia pelaajia, jotka soveltuvat Holstin Dynamon toimintaperiaatteisiin ja istuvat joukkuehenkeen. Arvostamme iloista ja taistelevaa asennetta, taiteilijaluonnetta, toisten kunnioittamista ja halua kehittyä jalkapalloilijana huippupelaajaksi. Joukkue muodostuu monipuolisesti liikunnallisista pojista, joilla on kaikilla myös muita liikuntaharrastuksia kuin jalkapallo. Uusien pelaajien valinnassa pyrimme varmistamaan joukkueiden yhtenäisyyden. Koska joukkueiden koko on rajallinen, kaikille ei ole paikkaa joukkueessa. Tulemme kuitenkin kunkin osalta suosittamaan parasta vaihtoehtoa yhteistyöseuroistamme, jos paikkaa Holstin Dynamossa ei ole tällä hetkellä tarjottavissa.

Holstin Dynamo toimii Kampuksen Dynamon juniorijoukkueena ja osa pojista pelaa talvisin futsalia KaDyn juniorijoukkueissa. Holstin Dynamon ikäluokat -08 ja -09 ovat tällä hetkellä pelillisesti maakunnan kärkitasoa. Vaikka tavoitteena on pysyä jatkossakin pelillisesti kärjessä, niin ehdottomasti tärkeintä joukkueelle on hyvän yhteishengen ylläpitäminen ja sitä kautta lasten luontaisen ilon pysyminen.

Pyrimme tehokkaaseen toimintaan ja siten haluamme pitää tapahtumamäärät maltillisina. Holstin Dynamo suosii monilajisuutta ja pihapelejä ja myös kannustaa niihin. Rajoitetun pelaajamäärän myötä joukkueissa on mahdollisuus yksilölliseen valmennukseen. Joukkueissa ei muodosteta tasojoukkueita eli kaikki mukana olevat kuuluvat joukkueeseen tasaveroisesti.

Ensisijaisena tavoitteena on kasvattaa pelaajista esimerkillisiä nuoria ja toissijaisena tavoitteena on, että Holstin Dynamon pojat muodostavat rungon Suomen maajoukkueesta vuonna 2030.
Paikalle saa tulla etukäteen ilmoittautumatta!

Lisätietoja:


08: Pishkoh Yari 044 219 3203

09: Matti Kautto 050 359 1956                  

ja sähköpostilla: kadyjuniorit@gmail.com

Holstin Dynamon valmennustiimi vahvistuu
- Kokenut Matti Kautto juniorivalmentajaksi Holstin Dynamon junioreille

Matti Kautto on ollut usein nähty herrasmies kentän laidalla KaDyn juniorijoukkueen Holstin Dynamon eli HoDyn tapahtumissa, koska hänen pojanpoikansa pelaa HoDy–junnuissa.

Matti Kautto on kutsuttu vastuuvalmentajaksi Holstin Dynamon -09 syntyneiden joukkueeseen 1.5.2017 lukien. UEFA –B valmentaja Pishkoh Yari jatkaa HoDyn ikäluokkien -06 ja -08 vastuuvalmentajana ja Pishkoh on myös edelleen mukana erikseen sovitusti myös 09- joukkueen tapahtumissa.

Matti Kautto – miksi lupauduit vastuuvalmentajaksi Holstin Dynamoon?

”Haluan palata pitkän miesjoukkueiden valmennuksen jälkeen ruohonjuuritasolle. Myös aiemmat kokemukseni junnujen kanssa toimimisesta olivat niin upeat, että haluan kokea niitä hetkiä uudelleen.”

”Suurin kimmoke HoDy-pestiin on tietysti pojanpoikani Luka, mutta myös Holstin Dynamon toiminnassa mukana olevat kaikki muut hienot pelaajanalut ja heidän yhteistyökykyiset vanhempansa ovat tulleet tapahtumissa tutuiksi eli porukkaan on kiva mennä mukaan.”

”Olen seurannut HoDyn toimintaa läheltä ja toimintaperiaatteet on ollut helppo mieltää omiksi. Tavoitteellisuus pilke silmäkulmassa ja joukkuehengen korostaminen sopivat ajatusmaailmaani.”

”Tärkein tavoitteeni on tarjota pienille pelaajanaluille eväitä kasvaa ihmisinä ja edetä myös jalkapalloilijoina haluamalleen tasolle.”

”Yhdessä vanhempien ja muiden taustaihmisten kanssa voimme tarjota pojille ja meille kaikille iloisia yhdessäolon hetkiä hienon lajin parissa.”

KaDyn juniorijoukkueet pelaavat jalkapalloa Holstin Dynamona ja futsalia KaDyna. Niin jalkapallossa kuin futsalissakin HoDy ja ja KaDy ovat vakiinnuttaneet paikkansa maakunnan kärjessä raikkaalla ja toisenlaisella toiminnallaan. Tavoitteena on rakentaa tiiviit joukkueet, joissa tiiviin joukkuehengen myötä saavutetaan parhaat tulokset ja säilytetään tekemisen ilo. Pelaajia kannustetaan omatoimiseen ja monipuoliseen liikkumiseen sen sijaan, että ohjattuja harjoituksia pidetään tiiviisti. Tapahtumissa on tarkoitus pitää tempo ja keskittyminen korkealla eli laatu määrän sijaan. Kustannukset toiminnassa pyritään pitämään alempana kuin muilla seuroilla, jotta rahan vuoksi ei harrastusta tarvitse jättää.

Matti on vaimonsa kanssa Äänekoskella asuva 61–vuotias urheilutoimittaja, jolla on kaksi lasta ja neljä lastenlasta.

Matilla on takanaan pitkä ura jalkapallon parissa sekä pelaajana että valmentajana. Matti on aloittanut jalkapalloon perehtymisen Suolahden Urhossa, jossa jatkoi pelaamista aina edustusjoukkueeseen saakka, josta siirtyi Äänekosken Huimaan pelaten ykkösidivarissa Huiman noustua sinne.

Matti on hankkinut itselleen B-valmentajakoulutuksen sekä suorittanut Nuorten Valmentajakoulun. Valmennusura alkoi jo 80-luvulla. Vuonna 1992 Matti lähti valmentamaan 7-vuotiaiden joukkuetta Äänekosken Huimassa vieden joukkuetta eteenpäin kymmenen vuoden ajan menestyksekkäästi. Tämän jälkeen Matti on toiminut edustusjoukkueiden valmentajana Äänekosken Huimassa, Konneveden Urheilijoissa, FC Vaaja- koskessa, JPS:ssä ja FC Blackbirdissä.

Matilla on taustaa myös yksilölajeista ja kaapista löytyy myös painista SM-pronssia poikien sarjasta. Mottona Matilla on: "Täysillä!"