KaDylle neljä kovaa jatkosopimusta: maajoukkuemiehet jatkavat punamustassa

23.08.2017

 

KaDy on solminut neljä vuoden mittaista jatkosopimusta avainpelaajiensa kanssa. Suomen maajoukkueessakin esiintynyt nelikko Sergei Korsunov, Jani Korpela, Arash Muridiyazd ja Markus Rautiainen valitsi kesän neuvottelujen aikana – Kytölän veljesten tavoin – jatkon Dynamossa.

sege2016-17.jpg

Sergei Korsunov (oik.), 25, saapui KaDyyn vuosi sitten tamperelaisesta PP-70:sta, jota taituri oli ollut nostamassa Liigaan aina Tampereen piirin Viitosesta asti sarjataso/vuosi-tahtia. Liigaan tultuaan ”Sege” valittiinkin jo hyvin pian maajoukkuerinkiin, jossa notkea vasuri on vakiinnuttanut pelipaikkansa. Korsunov ihastutti komeilla maaleillaan ja taituruudellaan kotiyleisön välittömästi debyyttikaudellaan.bimbo2016-17.jpg

Samalla ovenavauksella Korsunovin kanssa Dynamon riveihin saapui rakkaasta ”Angstgegneristä” Ilveksestä Jani ”Bambi” Korpela (vas.). Korpelan debyyttikausi KaDyssa oli onnistunut ja karski nuorukainen kehittyy sitä vauhtia, ettei ammattilaisura ulkomaiden kovissa sarjoissa ole toiveajattelua. 20-vuotias Korpela suorittaa varusmiespalvelustaan kevääseen saakka Tikkakoskella treenaten ja pelaten KaDyn komppaniassa aina kun mahdollista.ara2016-17.jpg

Arash Muridiyazd (oik.) ei KaDyn Ystäville suurempia esittelyjä kaipaa. ”Ara” on yksi todellisista seuraikoneista, joka on ollut mukana koko Dynamon liigataipaleen ajan eli kesästä 2009. Vain kakkoskausi (2010–11) jäi Arashilta väliin loukkaantumisen vuoksi. 30-vuotias "Futsal Warrior" on nähnyt ja kokenut kaikki Dynamon suurimmat voitot ja kitkerimmät pettymykset hienon pelaajauransa aikana sekä tukun kovia maaotteluita Suomi-paidassa. Muridiyazd on useana vuonna ollut myös Dynamon kapteenistossa – viime kaudella myös ykköskapteenina.rage2016-17.jpg

Markus Rautiainen (vas.), 23, siirtyi KaDyyn syksyllä 2014 LPK:sta ja on kolmisen vuotta tehnyt nousua kansalliseen futsal-eliittiin. Nuorukaisen taidot eivät ole jääneet huomaamatta maajoukkueen päävalmentaja Mićo Martićilta, joka on nostanut ”Ragen” mukaan maajoukkueryhmään. Peliminuuttejakin Suomi-paidassa on kertynyt vyölle.

KaDyn nettitoimitus poimi haastatteluun lounasaikaan ravintola Revolutionissa viihtyvän Sergei Korsunovin.

Alun perin, kun tulin viime vuonna Dynamoon, niin tekemisen meininki oli loistava ja nousujohteinen. Kun alkoi näyttää, että runko pysyy samana, niin oli helppo tehdä ratkaisu jäädä toiseksi kaudeksi Jyväskylään.

– Tykkään tästä kaupungista ja ihmisistä täällä. Vaskon (Vujović) tuleminen valmentajaksi oli kirsikka kakun päälle, koska tiedettiin, että tulee todellinen ammattilainen, Korsunov reflektoi.

Hän kiittelee Dynamon uutta valmentajaa:

Vasko on vaativa valmentaja, joka tietää, mitä haluaa joukkueesta ja pelaajista. Treenit ovat olleet kovia ja joskus lähdet kotoa klo 18 ja palaat 22:n jälkeen, ja sama seuraavana päivänä uudestaan, eli kovaa mennään. Harjoitukset ovat olleet kovempia kuin koskaan aikaisemmin urani aikana. Pallotreenit ovat mahtavia, fysiikkatreenit vetää äärirajoille.

– Ihmisenä ”Mister” on helposti lähestyttävä ja avoin; aina kun jokin on epäselvää niin kertaa asiaa niin kauan että jokainen ymmärtää pointin ja homma rullaa.

sege_torso-PP-peli.jpg

Tavoitteet Sergeillä on kotimaan kentillä korkealla:

Luulen, että nyt kun seura on panostanut näin paljon valmennukseen ja joukkueen sitoutumiseen, niin lähdetään hakemaan sitä, mikä jäi viime kaudella saamatta, Se olikin jo lähellä, mutta luu jäi käteen.

Lopuksi vielä terveiset kotiyleisölle:

– Kaikki monnarille heti kotiavauksesta (24. syyskuuta) alkaen! Teitä tarvitaan, olette huikeita! Dynamo lupaa pelata hyvää futsalia ja joukkueena jätetään kaikki kentälle!

Ave Sege, Rage, Ara ja Bambi!

18.05.2018Mestarijoukkue nimi nimeltä
09.05.2018Mestaruus! Avainpelaajia haastattelussa
03.05.2018Mestaruusjuhlat viikonloppuna!
30.04.2018RAPORTTI: KaDy on Suomen mestari!
30.04.2018ENNAKKO: Mestaruus katkolla Iittalassa
28.04.2018RAPORTTI: LeiF onnistui ottamaan vierasvoiton
26.04.2018ENNAKKO: Punamustat kohti kultaista unelmaa? Mestaruus saattaa ratketa lauantaina Dynamolle
26.04.2018RAPORTTI: Voitto Iittalan illan trillerissä - mestaruus on yhden voiton päässä!
25.04.2018ENNAKKO: kohti Iittalaa ja toista finaalia
24.04.2018KaDyn fanibussimatka keskiviikon 2. finaaliin Iittalaan

Siirry arkistoon »