Tärkeät jatkosopimukset: Laitinen ja Savolainen jatkavat maalilla

28.08.2017

Sunnuntaista Ilves-harjoitusottelua väijyneet saivat osviittaa Dynamon seuraavista sopimusuutisista: ensimmäisellä jaksolla maalinsuulla ahkeroi KaDy-ikoni Niila-Ville ”Nippe” Laitinen (kuvassa maalillla), tauon jälkeen puiden väliin asteli maajoukkueen luottoveska Juha-Matti ”Juppis” Savolainen (kuvassa näköalapaikalla). Parivaljakko on jakanut torjuntavastuun kaksi kautta, ja nyt molemmat ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen Dynamon kanssa.

ilves_kady_260217_penkki_ja_nippe_LEO_HYNNINEN.JPG

Sopimusuutinen merkitsee sitä, että KaDy-hirviön kultajahti lähtee myös maalivahtiosaston kannalta mukavasti liikkeelle. Vasko Vujović pääsee peluuttamaan kahta liigan eliittiin kuuluvaa vahtia, jotka tuntevat valtaosan pelikavereistaan kuin omat taskunsa. Monnarin vaativalle ja lajitietoiselle yleisölle miesten pysyminen punamustassa on mieluinen uutinen: kauden mittaan nähtäneen esimerkiksi yllättäviä ja herkullisia ylivoimatilanteita, sillä jalalla taitavat ja pelisilmältään tarkat vahdit nousevat tunnetusti mielellään mukaan hyökkäyksiin.

Nettitoimitus tavoitti haastatteluun kolmannen KaDy-kautensa aloittavan, 41 maaottelua pelanneen ”Juppis” Savolaisen. Ave! Oliko helppoa tehdä päätös jäädä Dynamoon? Entä miltä tuleva kausi näyttää?

juppis2016-17.jpg

– Useampia vaihtoehtoja kesän aikana oli tarjolla, mutta päätös jäädä Jyväskylään oli loppujen lopuksi helppo. Varsinkin Vaskon tulo seuraan houkutteli jäämään.

– Liiga näyttää jälleen tasokkaammalta kuin ennen, mikä osoittaa sen että futsal menee kokoajan oikeaan suuntaan.

– Vielä on liian aikaista sanoa kuinka Vaskon aika muuttaa KaDyn peliä, toki varmasti uusia asioita tullaan peliin ajamaan sisään. Peli varmasti kehittyy, mutta sitäkin enemmän päivittäinen tekeminen. Harjoittelu on ennenkin ollut KaDyssa laadukasta, mutta nyt vaatimustaso ja kaikki tekeminen on viety jälleen uudelle tasolle, joka varmasti pakottaa jokaisen pelaajan kehittymään jokaisessa harjoituksessa.

– Myös maalivahtiharjoitteluun Vasko on tuonut oman ammattimaisen lisänsä, on ollut hienoa huomata kuinka intohimoisesti hän suhtautuu myös maalivahtien kehittämiseen.

Kiitos! Ja vielä perinteiset terveiset kannattajille?

– Terveisiä katsomoon, Monnarilla on huikea pelata teidän takia.

Ave Juppis! Ave Nippe!

24.09.2017KaDy voitti Sievi FS:n kärkikamppailussa
23.09.2017Liiga-avaus: KaDy suvereeni Toijalassa
22.09.2017KaDyn kausiennakko Futsal-Liigaan 2017-18
21.09.2017 9:00Tuplaennakko: Tositoimiin! Viime kauden mitalistit kohtaavat toisensa liiga-avauksissa
17.09.2017Kenraaliharjoitus: KaDy löylytti PJK:ta
16.09.2017Viimeinen treenipeli sunnuntaina Pirkkalassa!
15.09.2017Tero Intala punamustiin!
10.09.2017Pre-season: KaDy nollasi PP-70:n Monnarilla
09.09.2017Tiukka treenimatsi Monnarilla: KaDy - PP-70
08.09.2017Kalenterit esiin: syyskuussa kovia harjoituspelejä

Siirry arkistoon »