Tärkeät jatkosopimukset: Laitinen ja Savolainen jatkavat maalilla

28.08.2017

Sunnuntaista Ilves-harjoitusottelua väijyneet saivat osviittaa Dynamon seuraavista sopimusuutisista: ensimmäisellä jaksolla maalinsuulla ahkeroi KaDy-ikoni Niila-Ville ”Nippe” Laitinen (kuvassa maalillla), tauon jälkeen puiden väliin asteli maajoukkueen luottoveska Juha-Matti ”Juppis” Savolainen (kuvassa näköalapaikalla). Parivaljakko on jakanut torjuntavastuun kaksi kautta, ja nyt molemmat ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen Dynamon kanssa.

ilves_kady_260217_penkki_ja_nippe_LEO_HYNNINEN.JPG

Sopimusuutinen merkitsee sitä, että KaDy-hirviön kultajahti lähtee myös maalivahtiosaston kannalta mukavasti liikkeelle. Vasko Vujović pääsee peluuttamaan kahta liigan eliittiin kuuluvaa vahtia, jotka tuntevat valtaosan pelikavereistaan kuin omat taskunsa. Monnarin vaativalle ja lajitietoiselle yleisölle miesten pysyminen punamustassa on mieluinen uutinen: kauden mittaan nähtäneen esimerkiksi yllättäviä ja herkullisia ylivoimatilanteita, sillä jalalla taitavat ja pelisilmältään tarkat vahdit nousevat tunnetusti mielellään mukaan hyökkäyksiin.

Nettitoimitus tavoitti haastatteluun kolmannen KaDy-kautensa aloittavan, 41 maaottelua pelanneen ”Juppis” Savolaisen. Ave! Oliko helppoa tehdä päätös jäädä Dynamoon? Entä miltä tuleva kausi näyttää?

juppis2016-17.jpg

– Useampia vaihtoehtoja kesän aikana oli tarjolla, mutta päätös jäädä Jyväskylään oli loppujen lopuksi helppo. Varsinkin Vaskon tulo seuraan houkutteli jäämään.

– Liiga näyttää jälleen tasokkaammalta kuin ennen, mikä osoittaa sen että futsal menee kokoajan oikeaan suuntaan.

– Vielä on liian aikaista sanoa kuinka Vaskon aika muuttaa KaDyn peliä, toki varmasti uusia asioita tullaan peliin ajamaan sisään. Peli varmasti kehittyy, mutta sitäkin enemmän päivittäinen tekeminen. Harjoittelu on ennenkin ollut KaDyssa laadukasta, mutta nyt vaatimustaso ja kaikki tekeminen on viety jälleen uudelle tasolle, joka varmasti pakottaa jokaisen pelaajan kehittymään jokaisessa harjoituksessa.

– Myös maalivahtiharjoitteluun Vasko on tuonut oman ammattimaisen lisänsä, on ollut hienoa huomata kuinka intohimoisesti hän suhtautuu myös maalivahtien kehittämiseen.

Kiitos! Ja vielä perinteiset terveiset kannattajille?

– Terveisiä katsomoon, Monnarilla on huikea pelata teidän takia.

Ave Juppis! Ave Nippe!

18.05.2018Mestarijoukkue nimi nimeltä
09.05.2018Mestaruus! Avainpelaajia haastattelussa
03.05.2018Mestaruusjuhlat viikonloppuna!
30.04.2018RAPORTTI: KaDy on Suomen mestari!
30.04.2018ENNAKKO: Mestaruus katkolla Iittalassa
28.04.2018RAPORTTI: LeiF onnistui ottamaan vierasvoiton
26.04.2018ENNAKKO: Punamustat kohti kultaista unelmaa? Mestaruus saattaa ratketa lauantaina Dynamolle
26.04.2018RAPORTTI: Voitto Iittalan illan trillerissä - mestaruus on yhden voiton päässä!
25.04.2018ENNAKKO: kohti Iittalaa ja toista finaalia
24.04.2018KaDyn fanibussimatka keskiviikon 2. finaaliin Iittalaan

Siirry arkistoon »