RAPORTTI: KaDylle karu jatkoaikatappio Espoossa

GFT – KaDy 2–1 ja., 1–1 (1–1)

14. Antti Arvola (Ari Makowski) 1–0

19. Juho Rinne (Sergei Korsunov) 1–1

43. Tom Korolainen 2–1

rinne-2017-18.jpgLiigakierroksen ennakolta kovalaatuisin ottelu pelattiin Espoossa Golden Futsal Teamin ja KaDyn välillä. Vahvasti liigakautensa aloittanut KaDy koki ensimmäiset pistemenetyksensä isäntien viedessä ottelun Tom Korolaisen jatkoaikamaalilla 2–1. Näin ollen jaossa olleet kolme sarjapistettä jaettiin samoin 2–1.

GFT onnistui värkkäämään iltapäivän avausmaalin, kun Ari Makowskin vapaapotkun ohjasi maalinedusruuhkasta sisään Antti Arvola. Dynamon painostus toi tuloksen minuutti ennen puoliaikasummeria, kun Sergei Korsunov laukoi ärhäkästi ja Juho Rinne (kuvassa) pamautti GFT-vahti Antti Koivumäen torjuman kudin "reboundista" verkkoon.

Toisella puoliajalla lisäosumia ei tullut kumpaankaan päätyyn muutamasta hyvästä rakentelusta huolimatta. Jatkoajalla GFT rokotti karulla tavalla. KaDyn maalivahti Juha-Matti Savolainen otti alimpana miehenä pallollisena riskialttiin kosketuksen prässinpurussa, Korolainen ehätti katkoon ja sai namutella pallon läheltä tyhjään maaliin.

– Ensimmäisten viiden minuutin aikana pelasimme erinomaisesti luoden maalipaikkoja; vastustaja oli sillassa. Emme kuitenkaan olleet tarpeeksi fokusoituneita maalintekoon.

GFT:n johtomaalin jälkeenkin jatkoimme maalipaikkojen tehtailua ja saimme lopulta tilanteen tasoihin 1–1, summasi päävalmentaja Vasko Vujović ottelun jälkeen.

Jatkoajalla yksi perusvirhe lahjoitti vastustajalle toisen johtomaalin, jota emme enää saaneet kuitattua. Aina enemmän maalipaikkoja luova joukkue ei voita ottelua: tänään oli sellainen ilta.

Tämä oli meille hyvä oppitunti, Vujović päättää.

Tilastot ja raportti sekä lisää Vaskon mietteitä täällä.

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!