ENNAKKO: Välieräpaikka katkolla Valkeakoskella

22.03.2018

3. puolivälierä

Mad Max – Kampuksen Dynamo

23.3. klo 15.00 Valkeakosken liikuntahalli

(tarvittaessa 4. puolivälierä 24.3. klo 15.00 Valkeakoskella)

Kampuksen Dynamo teki viikonloppuna kotihallissaan sen, mitä siltä odotettiin: se nujersi Valkeakosken ”Koiralauman” eli Mad Maxin vastarinnan kahdesti ja otti selvät kotivoitot ja napakan kiinnityksen liigan välieräpaikkaan ja mitalipeleihin. Lauantaina Dynamo-hirviö on saman tehtävän edessä Koirien kotiareenalla.

Jos Monnarin temput toistuvat, puolivälieräsarja katkeaa siihen ja Dynamo saa aloittaa valmistautumisen välieriin. Mikäli ”Mäxit” ovat viikon aikana kehitelleet uusia juonia, joilla saavat ennakkosuosikin kanveesiin, mittelöt jatkuvat sunnuntaina edelleen Koskella.

Ellei kotikenttä innosta Maxeja muuttamaan kovasti pelikirjaansa viikonloppuisesta, joukkue lähtee luultavimmin taas puolustamaan tiiviinä nelikkona Dynamon eloisaa pallonhallintaa ja maalipaikkakombinaatioita vastaan. Erikoistilanteiden synty omassa päässä ei ole koskilaisille ollenkaan toivottavaa, sillä etenkin maajoukkuemiesten variaatiot näissä tuppaavat tuottamaan tulosta. ”Koirien” puolustus oli viikonloppuna urheaa, mutta varsinkin Miika Hosion ja Kytölän veljesten tehojen hillitsemiseksi heidän on löydettävä uusia konsteja.

KaDy-MadMax-2POFF-18.32018-Kajuk-Alex.jpg

Taistelupari, joukkueidensa kärkihahmot Jukka Kytölä ja Alejandro Peris Mora jatkavat välienselvittelyään lauantaina.

Mad Max terävöitti selvästi otteitaan toiseen puolivälieräkamppailuun. Jos kolmanteen mentäessä tapahtuu samanlainen tasonnosto, Dynamo saa polkea myllyään täydellä teholla. Max-miehistöstä erottuivat taidokkuudellaan taas kerran Alejandro Peris Mora ja Matti Jussila; jompikumpi tai molemmat kaksikosta olivat osallisina Maxien kaikissa kolmessa maalissa. Molemmat sortuivat Jyväskylässä kuitenkin myös keltaisiin kortteihin.

Dynamon varakapteeni Jukka Kytölän mukaan Mad Max saanee etua siitä, että heidän kotikenttänsä on Monnarin areenaa lyhyempi ja kapeampi, jolloin he pääsevät esimerkiksi nopeammin vastahyökkäyksiin. ”Heillä on ideaa myös monilla muilla pelin osa-alueilla, kuten pallonhallinnassa, erikoistilanteissa ja ja 5 vs. 4 -pelaamisessa. Heidän täytyisi kyllä pystyä parantamaan viimeistelyään – annoimme heille molemmissa Monnarin peleissä liikaa paikkoja. He eivät prässänneet paljon, ja ottelujen loppua kohti mentäessä he tuntuivat väsyvän, kun taas meillä riitti virtaa paremmin.”

KaDy-MadMax-1POFF-17.3.2018-together.jpg

”Meidän täytyy parantaa selvästi puolustuspelaamistamme ja vähentää kriittisiä pallonmenetyksiä, jotta emme anna Maxeille oljenkortta. Meidän olisi saatava turha hermostuneisuus pois ja pelattava rauhassa omalla tyylillämme. Hyökkäyksessä on oltava hyvä pallonhallinta ja riittävä syvyys ja puolustuksessa aktiivinen prässi pallolle ja koordinoitu yhteistyö”, pohtii Kytölä.

Näillä linjauksilla siis kohti Valkeakoskea ja mitalipelipaikan metsästystä! Forza!

Suora lähetys pelistä tutusti Futsal-Liiga-tv:ssä.

 

KaDy - Mad Max kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal Cup)

17 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 97–48)

14.11.2018Kaikki Peliin JKL - yhteislippu talvikauden otteluihin Jyväskylässä
06.11.2018 12:00KaDy tekee hyvää: Urheiluvälineellä ilmaiseksi loppuvuoden kotipeleihin!
15.12.2018RAPORTTI: KaDy haki täydet pisteet Somerolta
14.12.2018TUPLAENNAKKO: Someron Voima vs Forza Dynamo! GFT hirviöluolaan!
13.12.2018RAPORTTI: KaDy voittoon Keski-Suomen derbyssä
12.12.2018ENNAKKO: KaDy Joutsaan keskiviikkoiltana
11.12.2018 16:00KaDy panostaa kuormituksen seurantaan kaudella 2018-2019
10.12.2018KaDylla uusi hallitus, toiminnanjohtaja ja junioripäällikkö
24.11.2018Nordic Cup lähestyy - KaDy-nelikko mukana turnauksessa
19.11.2018RAPORTTI: KaDy taisteli PP-70:n kumoon Tesomalla

Siirry arkistoon »