ENNAKKO: Pleijaritanner tömisee taas viikonloppuna - Ilves haastaa Dynamon kotikentällään

12.04.2018

Ilves FS - Kampuksen Dynamo

la 14.4. klo 18 (tarvittaessa su 15.4. klo 18)

Kauppi Sports Center, Tampere

Futsal-liigan välierien herkkujerkun tarjoilu jatkuu! Kääntyvätkö Tammelan torilla jutut jo sunnuntaiaamun mustan makkaran äärellä seuraavaan futsal-kauteen vai vieläkö Ilves FS kykenee pitkittämään katkolla olevaa sarjaa? 

KaDylla on kaksi ottelupalloa viime viikon lopun voittojen myötä. Ottelut päättyivät 4 - 2 ja 3 - 0 eli kokonaismaalisuhteella 7 - 2.

Kokenut Ilves osoitti sitkeyttään Monnarilla. Vaikka yli kahden maalin eroon päästiin molemmissa peleissä, savotta ei ollut mitenkään helppo. Ensimmäisessä pelissä yksi karkumaali Ilvekselle lisää olisi voinut olla ratkaiseva. Marginaalit ovat pieniä.

Jälkimmäisessä pelissä erikoistilanteissa - kuuden ja kymmenen metrin vaparit ja Sergei Korsunovin kanuunalaukaukset - oli voiton kärki, joka varmistui tiukalla puolustuksella ja maalivahtipelillä.

Ilveksen valmentaja Antti Teittisen ja kapteeni Juha-Pekka Torvisen johdolla kaikki keinot on varmasti etsitty pelikirjaan ja joukkueen sytyttämiseksi. Veitsi on kurkulla toista kertaa tälle keväälle, koska GFT oli puolivälisarjassa jo niskan päällä. Rafan pelikielto on ohi, joten Ilves saa yhden terävän syömähampaan lisää kentälle.  

KaDy lähtee luottavaisena, nöyränä ja keskittyneenä katkaisemaan sarjaa niin nopeasti kuin mahdollista. Peli on kehittynyt nousujohteisesti. Vasko Vujovićin valmennuksen rakennelma on vahva. KaDy pelaa tällä hetkellä monipuolista ja näyttävää futsalia - neljä-nollaa, pivot-peliä, vapauta pitkällä syötöllä, nakerra auki lyhyellä siirtelyllä, you name it, we play it! Se on tähän mennessä nakertanut Ilveksenkin puolustukseenkin tarvittavat raot.  Vajaan viikon tauko maajoukkuereissun ja pleijariviikonlopun jälkeen on tehnyt hyvää avainpelaajille.

KaDy-Ilves-27.1.2018-tuuletusta.jpg

Kapteeni Mikko Kytölälle jäi kahdesta voitosta luonnollisesti hyvät tunnelmat. "Pidimme hyvin hermomme kurissa ja fokuksen pelillisissä asioissa. Sen ansiosta pystyimme ensin lauantaina nousemaan kahden maalin takaa voittoon ja sunnuntaina pitämään oman maalin puhtaana."

"Komikilla" on Ilves-kamppailuista vuosien kokemus, jonka perusteella hän tietää, että se ei ole pudotuspelivastustajana koskaan helppo pala. "Ilves on kokenut ja hyvä joukkue, joka yksittäisen pelin sisällä kykenee laittamaan kenet vain ahtaalle. Se luottaa meitä vastaan pitkälti vastahyökkäyksiin ja erikoistilanteisiin, mikä meidän tulee tiedostaa entistäkin paremmin."

Samaan aikaan kun Ilves ja KaDy selvittelevät välejään, samaa tekevät Leijona Futsal ja Sievi toisessa välieräparissa Akaassa. Siellä LeiFillä on myös mahdollisuus katkaista sarja, koska se on onnistunut ryöstämään Sieviltä jo kaksi välierävoittoa. 

Voeha rotvalli' reuna, kun on niin jänskää, että pipa pyörii päässä!!!

Avanti! Forza Dynamo!

Liity kadylaisten retkueeseen Tampereelle tai seuraa jännittäviä hetkiä kotisoffalta osoitteessa Futsal-Liiga.tv!

KaDy vs. Ilves kautta aikain (Futsal-Liiga, Futsal-Cup, Supercup, Nordic Champions Cup):

16 voittoa, 1 tasapeli, 21 tappiota (maaliero 88–103)

KaDy vs. Ilves Futsal-Liigan pudotuspeleissä kautta aikojen:

6 voittoa, 9 tappiota (joista 1 rp-kisassa), maaliero 34–42

18.01.2019Jukka Kytölä vuoden futsalista 2018
18.01.2019ENNAKKO: Sarjajumbo haastaa sarjakärjen
17.01.2019RAPORTTI: KaDy helppoon voittoon FC Kemistä
15.01.2019ENNAKKO: Keskiviikkona isännöidään Kemiä
13.01.2019KaDy-nelikko mukaan MM-karsintoihin
12.01.2019RAPORTTI: KaDylle tärkeät pisteet Valkeakoskelta
11.01.2019KaDy-perhe kasvaa ja kehittyy - tule mukaan KaDynastiaan
10.01.2019ENNAKKO: Mad Max vieraissa aloittaa peliputken
09.01.2019KaDy-JoSePa siirtyy pelattavaksi tammikuulle
07.01.2019Nikola Vidaković palaa Montenegroon - lue jäähyväishaastattelu

Siirry arkistoon »