TUPLAENNAKKO: Isänpäiväviikonloppuna Sieviä ja Ilvestä vastaan

08.11.2018

Dynamolla on isänpäiväviikonloppuna edessään luvassa kovat pelit molempina päivinä. Vastassa ovat perinteisistä perinteisimmät vastustajat, joiden kanssa on vuosikymmenen mittaan polkattu finaalisarja jos toinenkin: Ilves FS ja Sievi FS. Ensin Ilves isännöi KaDya lauantaina Kaupin areenalla Tampereella, ja sunnuntaina Sievi saapuu Monnarille myöhäisillan peliin.

KaDy-PJK-4.11.2018-maalia-juhlitaan.jpg

Newton Jr. (12) ja "Kiki" Radin (4), uudet vahvistukset. Kuva: Sami Virtanen

Kun kauden ensimmäinen kvartaali alkaa olla täynnä, KaDynastia on todella voimissaan. Vaikka sarjan kärki on leveä, Dynamon piikkipaikka on saavutettu selkein lukemin ja hyvällä maalierolla 30–6. Tulostaulun perusteella kevään finaalivastus Leijona Futsal pisti tiukimmin vastaan, mutta siinäkin ottelussa Dynamo oli valmiimpi. Europeleistä on haettu hyvät oppitunnit, vaikka matka tyssäsikin kivikovalle Main Roundille. Balkanilaisvahvistukset Kristijan Radin ja Nikola Vidaković ovat päässeet hienosti sisään liigaan. Ja vaikka punamusta rosteri näytti jo kauden alussa laatunsa, ketterä KaDy-hirviö värväsi vielä pelien käynnistyttyä merkittävän vahvistuksen, Newton de Souza Queiroz Jr:n. Brasilialaistaituri iski ensimmäisessä ottelussaan maalin, toisessa peräti viisi. Kannattaa pistää kaveri seurantaan!

Ilves FS – Kampuksen Dynamo

ilveslogo.pngkady-logo300px.png

10.11.2018 Kauppi Sports Center, Tampere

Tampereen suurseuralla on käynnissä jonkinlainen sukupolvenvaihdos. Pelaajavalmentaja Antti Teittinen, Juha-Pekka Torvinen ja Tomi Lahtinen vasureineen ovat toki edelleen mukana, mutta viime vuosien lähtijöissä on kovia nimiä, mainittakoon vaikka Leijonaan täksi kaudeksi siirtynyt Juhana Jyrkiäinen tai KaDyyn kotiutunut Jani Korpela. Ilves on silti aina ilmeinen mitalikandidaatti, ja Pirkanmaalla tehdään oikeita asioita juniorityön saralla. Vuoden 1997 ikäluokkaa edustavat Akseli Tiensuu ja maajoukkuemies Lassi Lintula ovat vakiinnuttaneet paikkansa, nuoremmat tulevat hyvillä otteilla perässä.

Ilves-KaDy-4.11.2017-sege-vetaa.jpg

Vuoden takaa: vasurit "Sege" Korsunov ja "Loiske" Lahtinen vastakkain. Kuva: Siiri Perälä

Ilves on ottanut jo tärkeät päänahat Sieviltä ja Leijonalta, takaiskujen puolelle lasketaan tappiot GFT:tä ja Joutsan Seudun Palloa vastaan – JoSePahan muuten kuittasi pisteet myös toiselta KaDyn viikolopun vastustajalta, Sieviltä.

Keväällä KaDy oli Ilvestä valmiimpi ja lähetti sen kesälomille suoraan kolmella välierävoitolla. Se on kuitenkin jo historiaa. Kaupissa nähtäneen kahden tiukasti puolustavan ja älykkään joukkueen peli, jossa KaDy on joukkueen kokemuksen, alkukauden ja viimeisten keskinäisten kohtaamisten käppyröiden perusteella jonkinmoinen ennakkosuosikki. Mutta vaikka ex-Ilves ”Bambi” Korpela ja Spiral-hallin takavuosina arpeuttamat veteraanit Mikko Kytölä¸ Mikko Takala, Arash Muridiyazd ja Niila-Ville Laitinen tuntevat hyvin Teittisen metkut, Dynamokin on tamperelaisille kovin tuttu vastustaja.

KaDy vs. Ilves kautta aikain (Futsal-Liiga, Futsal-Cup, Supercup, Nordic Champions Cup):

17 voittoa, 1 tasapeli, 21 tappiota (maaliero 92–104)

Kampuksen Dynamo – Sievi FS

kady-logo300px.pngSievi_FS_logo.png

11.11.2018 klo 18.30
Monnari, Jyväskylä

10 € / 5 €
Ennakkoliput Zupticketistä

Facebook-tapahtuma

Keskinäiset kohtaamiset 14 voittoa, 2 tasapeliä, 14 tappiota – tasaista on! Maaliero 112–101 Dynamon eduksi selittyy sekin yhdellä vuoden 2011 maalirietastelulla. Viime kausi jäi Sieville pettymykseksi, ja joukkue saapuu varmasti Monnarille hakemaan pisteitä ja korjaavaa kokemusta, semminkin kun KaDy vei nimiinsä kolme edellistä kohtaamista.

KaDy-Sievi-5.5.2017-bimbokomik.jpg

Jani Korpela, Mikko Kytölä ja Sievi FS tosipeleissä keväällä 2017. Kuva: Sami Virtanen

SiFua vastaan Dynamon puolustuspeli joutunee todelliseen testiin. Vastustajalta löytyy niin yksilötaitoa, yhteistä kokemusta kuin voitontahtoakin. Tulinen Nikola Erceg on Sievin hyökkäyspelin sielu, ja Henri Heikkilä ja Jarmo Junno käyttävät tehokkaasti hyväkseen puolustuksen uinahdukset. Nuoremmasta kaartista esimerkiksi kevään 2017 finaalipeleistä tuttu Atte Häivälä ja AS Moonista Sieviin siirtynyt Aleksi Kylmälä ovat saaneet vastuuta. Viime kaudella loukkaantumisesta kärsinyt Miika Toivola on jälleen torjuntakunnossa, ja kapteeni Juho Alasuutarin vastuu on kasvanut edelleen, nyt valmennuksen apuna.

Pohjalaisjoukkueen kausi on lähtenyt hieman yskien käyntiin. Yhtenä syynä lienee jalkapallokausi, joka on sitonut joitakin avainpelaajia. KaDya voi syystä pitää valmiimpana joukkueena, mutta Sievi-kohtaamisesta voi odottaa todella kovatasoista, vauhdikasta ja dramaattista.

KaDy vs. Sievi kautta aikojen (Futsal-Ykkönen, Futsal-Liiga, Final Four -turnaus)

14 voittoa, 2 tasapeliä, 14 tappiota (maaliero 112–101)

23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!
04.07.2019KaDyn Champions League-pelit alkavat Virossa
02.07.2019Juha-Matti Savolainen siirtyy Kroatiaan
02.07.2019KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueella
20.06.2019Jani Korpela Puolan mestari Rekord Bielsko-Białan riveihin
08.06.2019KaDyn futsal-leiri tulee taas heinäkuussa - nyt ikäluokkia myös tytöille!
27.05.2019Streetgames Sepässä 15.-16.6.2019

Siirry arkistoon »