ENNAKKO: KaDy Joutsaan keskiviikkoiltana

12.12.2018

ke 12.12.2018 klo 19.00

JoSePa – KaDy

Joutsan liikuntahalli

Josepa_logo1.jpg

  kady-logo300px.png

Facebook-tapahtuma

 

Futsal-Liiga palaa parin viikon tauolta, ja keskiviikkoiltana on vuorossa paikallisottelukierros kuudella paikkakunnalla. Jyväskylän derbyt ovat toistaiseksi jäissä Riemun pudottua Ykköseen, mutta Keski-Suomen derbyt toteutuvat Joutsan Seudun Pallon noustua Liigaan. KaDy ottaa suunnan Nelostietä etelään Joutsan liikuntahallille.

KaDyn ottelutauko on venähtänyt jo liki kuukauden mittaiseksi joukkueen huilattua marraskuun viimeisen kierroksen. Kaksi edellistä viikonloppua söi maajoukkuetauko, jonka aikana KaDy-nelikko Juha-Matti Savolainen – Mikko Kytölä – Sergei Korsunov – Jani Korpela kävi rouhimassa Pohjoismaiden mestaruuden Tanskan Ringkøbingissä ja Kristijan Radin pelasi Serbian paidassa kaksi vierasottelua Espanjaa vastaan. Muu joukkue on treenannut kovaa ja maajoukkuerinkiinkin varalle valittu Tero Intala palannee kokoonpanoon tällä viikolla.

KaDy-nelikko_Nordic-mestareita_2018.jpg

KaDy johtaa Liigaa 2–3 pisteen erolla pahimpiin takaa-ajajiin SoVo:on ja GFT:hen, jotka KaDy kohtaa viikonloppuna. Sitä ennen kolmen pisteen potti paikallispelistä olisi tarpeen. KaDyn vierashaastetta yrittävät vaikeuttaa omalta osaltaan Dynamosta kesällä JoSePaan siirtyneet Markus Rautiainen, Jose Ikonen ja Jesse Kalliokoski. Ex-kadylaisista myös Tarkko Savela ja Jere Keskinen ovat joutsalaisrosterissa – unohtamatta KaDysta maalivahtioppia ammentanutta Aake Partiota.  

Kokonaan KaDy-koulukunnan varassa JoSePa ei Liigassa porskuta, vaan piirinsarjoista asti yhdessä pelannut nuorehko joutsalainen ydinryhmä muodostaa yhä 1–2 yllätysvalmista ketjua. Etenkin Olli Malin ja Jari Kotimäki ovat osoittaneet pärjäävänsä liigatasolla kuin kalat vedessä. Kokenut jyväskyläläinen sarjajyrä Otto Piili on ollut Dynamonkin kiikarissa.

Viikkoa ennen kilpakauden alkua KaDy voitti JoSePan harjoitusottelussa Monnarilla tennislukemin 6–0.

Muuten käsillä onkin edustusjoukkueiden ensimmäinen virallinen kohtaaminen. KaDyn miesten piirinsarja- ja harrastejoukkueet ovat kohdanneet JoSePan takavuosina useita kertoja – useimmiten tappiollisesti.

Joutsan liikuntahallilla ottelu vihelletään käyntiin klo 19.00. KaDyn kannattajakiintiö katsomosta on myyty täyteen, joten ovelle jääneitä lippuja kannattaa tiedustella kotijoukkueelta puhelimitse ennen auton starttaamista. Ottelu näkyy myös tuttuun tapaan suorana Futsal-Liiga-TV:stä.

 

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!
04.07.2019KaDyn Champions League-pelit alkavat Virossa
02.07.2019Juha-Matti Savolainen siirtyy Kroatiaan
02.07.2019KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueella

Siirry arkistoon »