KaDylle tunnustusta Keski-Suomen Urheilugaalassa

27.01.2019

Kampuksen Dynamon historiallinen Suomen mestaruus Futsal-liigassa kauden 2017-2018 pääteeksi toi sille “Vuoden urheiluteko”-tunnustuksen Palloliiton toimesta Keski-Suomen Urheilugaalassa perjantai-iltana. Miesten edustusjoukkue puolestaan pokkasi “Vuoden Joukkue” - palkinnon. Tämä on hieno tunnustus urheilukaupunkina tunnetussa Jyväskylässä, jossa on useita eri lajien pääsarjatason joukkueita.

KaDy_edustus.jpg
Kampuksen Dynamon komea edustusjoukko Urheilugaalassa

Futsal-liigan mestaruutta päästiin juhlimaan Jyväskylässä viime kauden päätteeksi, kun KaDy voitti finaaleissa Leijona FS:n otteluvoitoin 3-1. Kova työ tuotti tulosta, ja hopeamitali kirkastui vihdoin kultaiseksi. Joukkue on tehnyt hurjasti töitä tälläkin kaudella menestyäkseen tulevinakin vuosina. Futsal-ammattilaisena pelaaminen on Suomessa harvinaista, ja moni tekeekin päivätyötä muualla. Töiden yhdistäminen tiukkaan treeni- ja pelitahtiin ei taatusti ole helppoa, joten kiitos kuuluu jokaiselle Dynamo-soturille kovasta työstä.

"Vuoden urheiluteko"-palkinto tuli Suomen mestaruuden lisäksi myös junioritoiminnan kehittämisestä. KaDyn junioripäällikkö Mikko Kytölä apuvalmentajineen on tehnyt hurjasti ansiokasta työtä mm. B-tyttöjen sekä 05- ja 06- poikajoukkueiden kanssa. Myös nykyisin Italiassa ammattilaisena pelaava Jukka Kytölä ansaitsee tunnustuksen työstään junioreiden parissa viime kauden aikana.

KaDy_palkinnot.jpg
"Vuoden urheiluteko" ja "Vuoden joukkue" - pokaalit

Mikään joukkue tai pelaaja ei kuitenkaan voita mestaruuksia ilman taustajoukkoja. KaDyssa ollaan tehty vuosia mittaamattoman arvokasta työtä menestyksen eteen. Ilman tuota taustaorganisaatiota ja sydämellään seuraan sitoutuneita vapaaehtoisia mestaruutta tuskin oltaisiin päästy juhlimaan.  

Seuran toiminnanjohtaja Marko Laaksonen myhäili tyytyväisenä gaalaillassa:

- Miesten edustusjoukkueen Suomen mestaruus huomioitiin upeasti Keski-Suomen ”Vuoden joukkue”- ja Palloliiton ”Vuoden urheiluteko”-palkinnoilla. Luonnollisesti suurin ansio komean kiertopalkinnon saamisesta KaDyn palkintokaappiin kuuluu joukkueen pelaajille ja valmentajalle sekä joukkueenjohtajalle ja huoltajalle, mutta myös vuosien ajan joukkueen ja koko KaDyn taustoilla toiminneille henkilöille.
- Superisot kiitokset ja onnittelut siis kaikille joukkueen pelaajille, valmentajille, joukkueenjohtajille, huoltojoukoille, sekä kaikille muille vapaaehtoisille ja  joukkuetta kannustaneille faneille, jotka kaikki yhdessä ovat tämän menestyksen mahdollistaneet! Ja isot kiitokset myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat tukeneet joukkueen matkaa Suomen mestariksi ja vuoden joukkueeksi. Saamamme tuki on ollut erittäin tärkeä asia niin mestarijoukkueelle kuin koko seurallekin. Hienoa työtä, KaDy-perhe!

Kaikki Urheilugaalassa palkitut ilmestyvät tänne.


 
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!
04.07.2019KaDyn Champions League-pelit alkavat Virossa
02.07.2019Juha-Matti Savolainen siirtyy Kroatiaan
02.07.2019KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueella
20.06.2019Jani Korpela Puolan mestari Rekord Bielsko-Białan riveihin
08.06.2019KaDyn futsal-leiri tulee taas heinäkuussa - nyt ikäluokkia myös tytöille!
27.05.2019Streetgames Sepässä 15.-16.6.2019

Siirry arkistoon »