David Parente loppukaudeksi KaDyyn

08.03.2019

Kampuksen Dynamo sai lisävahvistuksia joukkoihinsa vielä ennen runkosarjan päätöskierrosta. Portugalilainen David José Devignaud Parente saapui Suomeen ja Jyväskylään torstaina, ja on valmis tekemään ensidebyyttinsä Monnarin parketilla heti huomenna lauantaina Someron Voimaa vastaan.  

Nettitoimitus tavoitti hymyilevän portugalilaisen muuttopuuhien keskeltä:

- Aloitin futsalin pelaamisen 9-vuotiaana. Kotikaupungissani Lissabonissa kaikki kaverini pelasivat futsalia, joten heidän joukkoonsa oli helppo liittyä. Jalkapallo on toki suosittua Portugalissa, mutta valitsin futsalin kavereiden vuoksi. Futsal-pelejä oli helpompi saada pystyyn kotikulmilla.

David_Parente_2.jpg
David Parente pelaa loppukauden KaDyssa

- Olen pelannut aikaisemmin kotimaani Portugalin lisäksi futsalia myös Meksikossa. Saavuin Suomeen Yhdysvalloista, jossa pelasin sisäjalkapalloa. Laji on siellä tosi suosittu, meillä oli aina n. 3000 - 4000 fania katsomassa peliä. Tunnelma noissa peleissä oli tosi upea, oli mieletöntä pelata sellaisen katsojamäärän edessä. Suomeen ja KaDyyn tulin siksi, että tunnen päävalmentaja Vasko Vujovićin 10 vuoden takaa. Hän valmensi minua aikaisemmin ja tykkäsin hänen tavastaan. Siksi oli tosi helppo päätös tulla KaDyyn, kun Vasko otti minuun yhteyttä ja pyysi pelaamaan seuraan. Näen tässä hyvän mahdollisuuden päästä tekemään historiaa voittamalla uudelleen Suomen mestaruus ja kehittämään itseäni pelaajana.

- Suomesta tai suomalaisista futsal-pelaajista en tiedä mitään ennestään. En ole valitettavasti seurannut Futsal-liigaa ollenkaan aikaisemmin, mutta nyt tietenkin intressit ovat tässä sarjassa. Odotan tietenkin sitä että voin omalla panoksellani tuoda seuralle mahdollisuuden uusia mestaruus. Odotan myös kovasti että pääsen kehittymään ja oppimaan uutta tässä seurassa, uusien pelikavereiden ympäröimänä. Toivon sopeutuvani joukkueeseen mahdollisimman pian ja auttavani joukkuetta ennen kaikkea pivot-pelaajana. Mestaruuden voittaminen vaatii kovaa työtä kaikilta, ja lupaan tehdä omalta osaltani kaiken tarvittavan sen eteen.

- Minut on otettu tosi hyvin vastaan, kaikki ovat hyviä tyyppejä tässä seurassa. Joukkueessa on mukavia ja rentoja ihmisiä, ja tietysti kapteeni on aina pomo!

 
29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!
04.07.2019KaDyn Champions League-pelit alkavat Virossa
02.07.2019Juha-Matti Savolainen siirtyy Kroatiaan
02.07.2019KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueella

Siirry arkistoon »