ENNAKKO: Mahdollisuus ratkaista puolivälierä Apialla

3. ja tarvittaessa 4. puolivälierä
Apian urheilutalo, Valkeakoski
la 23.3.2019 klo 15.00
su 24.3.2019 klo 19.00 (tarvittaessa)

Viime kevään tapaan Dynamo pelaa puolivälierissä Mad Maxia vastaan, ja viime kevään tapaan jo kolmas peli voi ratkaista ottelusarjan. Mikäli Mad Max voittaa lauantaina, 4. puolivälierä pelataan heti sunnuntaina molemmat pelit Valkeakoskella. KaDy aloitti viime viikonloppuna kotiedun turvin kotituplalla: ensimmäinen peli voitettiin 3–2, toinen 6–0. ”Maxit” hakevat voittoa selkä seinää vasten, hirviölaumalla on mahdollisuus katkaista sarja kolmannella voitolla.

Kuva: Sami Virtanen

Pleijarien avausviikonlopun voitot palauttivat Dynamon voittokantaan kehnosti sujuneen runkosarjan lopun jälkeen. Punamustat hallitsivat ensimmäistäkin ottelua, mutta tiukasti puolustanut ja vastaiskupaikkaa kytännyt Mad Max sai pidettyä lukemat tasaisina. Toisessa pelissä isännät surffailivat sitten menojaan toisella jaksolla.

Runkosarjan päättäneen SoVo-ottelun jälkeen Vasko Vujović on saanut joukkueensa pelaamaan hyvää kollektiivista laatufutsalia. Tulokas David Parente on luonnollisesti ajettu sisään heti isoilla minuuteilla. Ensimmäisissä Max-otteluissa erityisen pirteällä päällä on ollut Kristijan ”Kiki” Radin (alla) kolmella maalillaan. Ykkösnyrkin takaa kentällä on nähty Arash Muridiyazdin ohella etenkin Joona Valkamaa, joka iski sunnuntaina tehot 1+1.

Mad Maxin espanjalainen pelaaja-valmentaja Alex on toistaiseksi pysynyt penkin puolella. Vaarallisimpia tilanteita ovat luoneet ”kauden komeetta” Justus Kunnas, Matti Jussila ja Ville Kauppinen, joka vaikuttaa perineen Riku Raikon reikäpaidan, jolla on monta takaa-ajotilannetta hoidettu.

Viime keväänä puolivälieräsarjan kolmas ottelu, joka silloinkin pelattiin Valkeakoskella, oli KaDyn tiukka voitto. Mad Maxin tarkka puolustuspeli kävi jo tuolloin tutuksi, ja Jani ”Bimbo” Korpela sai tehtyä avausmaalin kulmapotkusta vasta 37. minuutilla. Isäntien 5 vs. 4 -peli ei tuonut tulosta, vaan KaDy sai iskettyä toisen maalinsa tyhjiin, joskin vasta ottelun viimeisellä sekunnilla. Tiukkaa ja tarkkaa voi odottaa nähtävän tänäkin keväänä Apian urheilutalon tiiviillä kentällä.

Muissa pudotuspelisarjoissa Leijona johtaa JoSePaa voitoin 2–0, ja GFT–Ilves ja Sievi–SoVo ovat tasanneet voittonsa.

KaDy vs. Mad Max kautta aikojen:
22 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 122–54)

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!