KaDy-Akatemia kansainvälistyy!

01.04.2019

Kampuksen Dynamon alkuvuodesta alkanut junioriakatemia on herättänyt laajaa kansainvälistä kiinnostusta. Päävalmentaja Vasko Vujovic՛:n ja muiden dynamolaisten johdolla vedettyjä junioritreenejä on seurattu mielenkiinnolla myös maapallon toisella puolella, ja varsinkin Brasialiassa on innostuttu Akatemian hämmästyttävistä tuloksista.

Maailman kärkijoukkueisiin futsalissa kuuluva Brasilia on ollut paikallisen toiminnanjohtajan kautta yhteydessä Vujovicin lisäksi KaDy-kapteeniin ja B-tyttöjen päävalmentajaan Mikko Kytölään, joiden kanssa on käyty neuvotteluja junioriakatemian käynnistämisestä Rio de Janeirossa. Varsinkin B-tyttöjen dominointi omissa sarjoissaan on herättänyt ihastusta paikallisissa juniorivalmentajissa, ja tarkoituksena on viedä suomalaista futsal-osaamista brasilialaisiin joukkueisiin. Tiettävästi ainakin juuri Kytölä ja Newton Jr. ovat suuntaamassa tämän kauden päätteeksi Brasiliaan sopimusneuvotteluja varten.

Kady-hirvio.jpg
KaDy-Akatemia laajenee ainakin Brasiliaan

KaDy-futsalin nettitoimitus tavoitti Rio de Janeirossa junioreiden futsal-leirejä pyörittävän Abril de la Quieroz Pilarozin.

- Olen seurannut jo pitkään mielenkiinnolla Kampuksen Dynamon ja heidän junioreidensa kehitystä. Olen ällistynyt tuloksista, KaDy-junioreiden kehitys on ollut päätähuimaavaa jo muutamassa kuukaudessa. Tästä osoituksena mm. B-tyttöjen ylivoimaiset voitot omissa sarjoissaan sekä räjähdysmäinen juniorimäärän kasvu viime kauteen verrattuna. Jyväskylässä tehdään hyvää työtä futsalin ja varsinkin junioritoiminnan eteen, ja haluamme ehdottomasti saada Akatemian myös Brasiliaan. Olemme olleet yhteydessä Mikko Kytölään ja Newton Jr:n, toivomme kovasti saavamme heidät valmentamaan junioreitamme ensi kaudeksi.

komik-2018-19.jpg
Mikko Kytölä valmentanee ensi kaudella Brasiliassa

Brasilian lisäksi neuvotteluja on käyty ainakin kiinalaisen futsal-seuran kanssa. Kiinan Wuhaniin ollaan rakentamassa täysin uutta futsal-areenaa, jossa on tarkoitus käynnistää junioriakatemia n. miljoonalle uudelle junioripelaajalle. Nettitoimituksen tietoon tulleiden uutisten mukaan sopimusneuvotteluja on käyty muutaman KaDy-pelaajan kanssa, mutta odotamme vielä tarkennusta näihin neuvotteluihin markkinointipäällikkö Jussi Väisäseltä. Nähtäväksi siis jää missä kaikkialla KaDy-Akatemia aloittaa toimintansa ensi kaudella, sillä kiinnostusta on kovasti joka puolelle.  

 
29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!
04.07.2019KaDyn Champions League-pelit alkavat Virossa
02.07.2019Juha-Matti Savolainen siirtyy Kroatiaan
02.07.2019KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueella

Siirry arkistoon »