ENNAKKO: Finaalisarja käyntiin Monnarilla!

15.04.2019

Futsal-Liigan 1. Finaali

Keskiviikkona 17.4.2019 klo 19

Monnari, Jyväskylä

Lippujen hinnat (ennakko/normaalihinta)
Aikuiset 12 €/14 €
Alennusryhmät 6 €/7 €

Liput Zupticketistä

Facebook-tapahtuma


Kampuksen Dynamo tavoittelee jälleen Suomen mestaruutta keskiviikkona käyntiin pyörähtävässä finaalisarjassa. Vastaan asettuu tuttu vastustaja viime keväältä; Leijona Futsal on pelannut vakuuttavan kauden, ja lähtee finaalisarjaan jopa hienoisena ennakkosuosikkina. Vujovićin suojattien mielessä on vain ja ainoastaan mestaruuden uusiminen, Leijona-leirissä sen sijaan tavoitteena on napata seurahistorian ensimmäinen kultamitali.

2010-luvun kestomenestyjä Kampuksen Dynamo voitti historiansa ensimmäisen Suomen mestaruuden viime kauden päätteeksi juuri Leif:ia vastaan. Kauteen ennakkosuosikkina lähtenyt Dynamo esittikin vakuuttavia otteita alkusyksystä; vastustajat jyrättiin välillä suurinumeroisesti ja isoja minuutteja pelanneet punamustat liikuttelivat palloa silmiä hivelevän kauniisti tossusta toiseen. Runkosarjan voitto näytti välillä jopa ylivoimaiselta, kunnes kone alkoi yskähtelemään lopputalvesta. Läpi kauden pitänyt ykköspaikka kesti kuitenkin loppuun saakka maalieron turvin.

KaDy-LeiF_FF4_Sege_takatolpalla.jpg

Korsunov pahanteossa Leif:n maalilla viime syksyn FF4-turnauksessa

Tosipelien koittaessa Dynamo-soturit löysivät jälleen taisteluilmeensä, ja mm. Newton Jr. ja Kristijan Radin ovat olleet hyvällä pelipäällä. Playoff-kauden alussa joukkueeseen liittynyt David Parente sopeutui uuteen seuraansa hyvin; portugalilainen nakutteli 7 ottelussa tehot 7+3. Myös kokenut kapteeni Mikko Kytölä on löytänyt hyvän vireen ja iskenyt tärkeitä maaleja tärkeillä hetkillä. Puolustuspeli omassa päässä toimii Juha-Matti Savolaisen seisoessa viimeisenä muurina maalillaan. KaDy selvitti tiensä finaaleihin kaatamalla ensin Mad Maxit puhtaasti 3-0. Kevään ainoa miinus tuli välierissä Somerolla, kun SoVo nappasi kotivoiton 3. välieräpelissä. Dynamo tuosta sarjasta jatkoon siis 3-1 voitoin.

KaDy-LeiF-Lintula-30.9.2018.jpg

Jos KaDya on veikattu mestariksi kauden alussa, on vielä kirkkaammaksi mestarisuosikiksi kevään mittaan noussut Leijona Futsal. Määrätietoista kehitystyötä tehnyt Leif on esittänyt käsittämättömiä otteita alkuvuodesta saakka; kaikki ottelut mukaanluettuna joukkue on napannut 19 pelistä 19 voittoa! Vieraiden joukot ovat säilyneet ennallaan jo muutaman kauden ajan, ja yhteispeli toimii saumattomasti; joukkueessa tiedetään varmasti missä miehet menevät ja minne palloa sijoittaa. Juhana Jyrkiäinen on tuonut lisää tulivoimaa jo ennestään vahvaan Leijonalaumaan, ja kapteeni Jussi Nyström on kannatellut joukkojaan tukalien hetkien aikana. Myös Petri Grönholm on äitynyt hyvää kevätvireeseen ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä 14 tehopinnallaan. Unohtaa ei toki sovi Dušan Milojević - Jovan Stanković - kaksikkoa. Leijonat selvittivät tiensä finaaleihin kaatamalla ensin JoSePan puhtaasti 3-0 ja heti perään GFT:n saalistusreissu loppui yhtä tylyin lukemin.  

LeiF-KaDy-25.4.2018-BIMBO.jpg

Jani Korpela viime keväänä Iittalassa

Leijonien raateluhampaat on siis viritelty myös Dynamoa vastaan, eikä se taatusti aio katkaista historiallista voittoputkeaan. Joukkue haluaa varmasti maksella kalavelat viime keväältä napatakseen mestaruuspytyn Akaaseen. Kadynastia puolestaan janoaa jatkoa menestykselleen;  keihäänkärjet on teroitettu ja sotamaalaukset uusittu leijonanmetsästystä varten. Taisto mestaruudesta tulee olemaan tiukkaa; kolme ottelua tuskin riittänee paremmuuden ratkaisemiseksi.

Finaalisarja jatkuu heti perjantaina 19.4.2019 klo 14.15 Iittalassa, ja kolmas finaali pelataan jälleen Monnarilla maanantaina 22.4.2019 klo 14.45.

(Muokattu 16.4.2019: Kellonajat korjattu oikein.)

KaDy - Leijona FS/ Kylve kautta aikojen:

28 ottelua; 20 voittoa, 8 tappiota (maaliero 135-85)

29.07.2019Kokenut Juho Väinälä Tervareista Dynamoon
26.07.2019Markus Rautiainen palaa KaDyyn!
25.07.2019Lassi Lintula siirtyy KaDyyn!
23.07.2019Newton Jr. jatkaa Dynamossa - sopimus mallia 1 + 1 v.!
22.07.2019Maalivahtiuutisia: Laitinen ja Heikkilä jatkavat, Petteri Lehtinen liittyy KaDyyn
20.07.2019Jesse Kalliokoski KaDyn valmennustiimiin, Sergei Korsunov ja Mikko Kytölä jatkavat punamustissa
05.07.2019Varmistus: Jukka Kytölä tulevalla kaudella Serie A:ssa!
04.07.2019KaDyn Champions League-pelit alkavat Virossa
02.07.2019Juha-Matti Savolainen siirtyy Kroatiaan
02.07.2019KaDy etsii joukkueenjohtajaa miesten edustusjoukkueella

Siirry arkistoon »