Paikka:
Sarja: Futsal Cup

KaDy:n cup-taival päättyi surkeasti

Haluton ja puolivaloilla löntystelevä liigajoukkue vastaan taisteleva ja "kotiyleisöstä" voimaa imevä Ykkösen joukkue - kuinka tällainen peli päättyy? Kuinka kadylaiset olettivat pelin päättyvän, jos asenne on sitä luokkaa kuin tänään?

ESC nappasi oikeutetun 1-3 -voiton ja eteni Ilveksen seuraksi Futsal Cupin finaaliin. Ensimmäisellä jaksolla ESC rokotti kahdesti vastahyökkäyksestä; maalit olivat identtiset ja maalintekijäkin oli sama - Ykkösen pistepörssin kärkinimi Johan Estlander.

Tauon jälkeen KaDy tuli peliin mukaan sellaisella ilmeellä, jota olisi kaivattu jo paljon aiemmin. Koko toisen puoliajan ESC oli selkeä vastaantulija, eikä se voinut kuin räiskiä palloa KaDy-vahti Niila-Ville Laitisen syliin.

Muutaman maalipaikan jälkeen Jukka Kytölä onnistui kaventamaan pelin 1-2:een. Mahdollisuutta tasoitukseen tarjottiin Dynamolle tarjottimella, kun ESC:n pelaaja hölmöili itselleen suoran punaisen kortin. Ylivoimamylly ei kuitenkaan tuottanut tulosta, ja sitkeästi taistellut ESC sai tapettua KaDy:n momentumin.Tolppia ja ylärimoja ei lasketa.

Kolmisen minuuttia ennen loppua Dynamo otti reikäpaidan kehiin. Surkuhupaisan tehoton ylivoimarilluttelu päättyi jokseenkin odotetusti siihen, että ESC rankaisi viimeisellä minuutilla tyhjiin. Ratkaisevaa maalia edelsivät KaDy:n lukuisat huolimattomat syötöt, joita ESC:n pelaajat ahnaina haistelivat.

Kaikki kunnia ESC:lle, jonka voiton myötä tämän kauden cupin finaalissa pelaa viimevuotiseen tapaan ne kaksi joukkuetta, jotka pudottivat KaDy:n edustusjoukkueen (ESC) ja KaDy II:n (Ilves FS). Viime vuonnahan Ilves pudotti KaDy:n edustuksen ja PJK KaDy II:n.