KaDy - TP-Kaarle (4 - 1)

Aika: 24.3.2012 14.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Pudotuspelit


KaDy-Hirviö aloitti pudotuspelit rutiinivoitolla kaataen TP-Kaarlen 4-1 (1-0). Pudotuspelitunnelmaan ei väsyneessä ottelussa vielä päästy, mutta vain voitot lasketaan. Sarja on katkolla KaDy:lle huomenna Kokkolassa.

Nihkeä alku

KaDy jatkoi siitä, mihin se runkosarjan loppupuolella jäi, ja sortui ponnettomaan viimeistelyyn. Vieraille täytyy tosin antaa tunnustusta, sillä KaDy onnistui tänään loihtimaan ehkä jopa hitusen vähemmän maalipaikkoja kuin TPK:ta ja Sieviä vastaan. Silti tontteja luotiin enemmän kuin riittävästi ottelun ratkaisemiseksi jo ensimmäisella puoliajalla.

Avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa aina 19. minuutille asti, jolloin alati maalinälkäinen Arash Muridiyazd vei KaDy:n johtoon Matias Juvosen esityöstä.

Välttämättömän tekemisen jalo taito

made.jpgToisella puoliajalla KaDy teki mitä pitikin ja leipoi kolme lisämaalia Juvosen, Tomi Lahtisen ja Kerkko Huhtasen toimesta. Erityisen tehokkaasti hyökkäyspäässä heilui Juvonen (kuvassa), jonka nimi merkittiin pöytäkirjaan kolmessa ensimmäisessä maalissa (1+2).

Kaarle ei saanut nostatettua uskottavaa takaa-ajoa edes reikäpaidalla, ja kaksi minuuttia ennen loppua verkon perukoille livahtanut kavennusmaali oli pelkkää kosmetiikkaa. Lopulta voitto lohkesikin punamustille varsin kivuttoman tuntuisesti.

Vanhan liiton futsalia

TP-Kaarle pelasi vanhan koulukunnan futsalia, jossa palloa heitettiin ja roiskittiin kimble.jpgtargetille heti kun suinkin mahdollista, vaikka kokkolalaistargetit eivät pärjänneet alkuunkaan kaksinkamppailuissa KaDy:n piinkovan alakerran kanssa. Etenkin Kimmo Tolvanen esitti puolustuspäässä dolphlundgrenmaisen fyysisiä otteita turhauttaen vierasjoukkueen kohdepelaajia maalla ja ilmassa.


(Kuva: Kimmo Tolvasen väkevä fyysinen preesens perustuu ahkeraan Kimblen pelaamiseen)

Vaikka ottelu oli alusta loppuun totaalisesti KaDy:n kontrollissa, Kaarlen passiivinen pelitapa tuotti tasatilanteessa ja maalin tappioasemassa kuin ihmeen kaupalla heille kolme läpiajoa, mutta Niila-Ville Laitinen Dynamon maalinsuulla oli hereillä ratkaisevilla hetkillä. Muuten "Nippe" ei joutunutkaan paljon voiton eteen huhkimaan, eikä ottelun voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä.

Miten tästä jatketaan?

Vaikka esitys ei tänään päätä huimannut, lähtee KaDy-Hirviö huomenna Kokkolaan levollisin mielin katkaisemaan ottelusarjaa. Ottelu alkaa klo 16.

Mahdollinen kolmas ja välttämättä ratkaiseva ottelu pelataan Monnarilla keskiviikkona klo 19.


Yleisöä:
123

Parhaat pelaajat:

KaDy: Mikko Kytölä
TP-Kaarle: Janne Björkgren
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 018:18Muridiyazd ArashJuvonen Matias
2 - 027:51Juvonen MatiasEi syöttäjää
3 - 035:00Lahtinen TomiJuvonen Matias
4 - 035:20Huhtanen KerkkoLahtinen Tomi
4 - 138:02Nyberg JoonasKoskela Tuomo
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Tolvanen KimmoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
4Kinnunen Jaakko
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Hosio Miika
Kenttäpelaajat
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaajat
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja