KaDy - FTK (6 - 4)

Aika: 22.2.2009 15.00
Paikka: Huhtaharju
Sarja: Liigakarsinnat 2009

Kausi 2008-09 päättyi Dynamon riemujuhlaan! Ennen huippujännittävää FTK-ottelua, jota Huhtaharjulla todisti täysi piippuhyllyllinen silmäpareja, oli liigakarsinnoissa kaatunut TP-Kaarle Kokkolasta - vieläpä vakuuttavin 13-0 murskalukemin. Voitto torniolaisesta FTK:sta tiesi nousua Futsal-Liigaan kaudeksi 2009-10.

Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissä, vaikka riitapukarit olivat kohdanneet jo kahdesti aiemmin kauden aikana. Huhtaharjulla Dynamo kurmootti merilappilaisia isännän ottein 10-5, mutta Torniossa ilman kapteeni Mikko Kytölää pelannut KaDy nöyrtyi lukemin 8-5.

Hermostuneen oloinen kotijoukkue ei päässyt tuttuun tapaansa karkumatkalle missään vaiheessa ottelua, vaan FTK kiri toistuvasti tappioasemista tasoihin. Ensimmäisen puoliajan valonpilkahdus oli Eemeli Vähäsöyringin tinttaama kulmakuviomaali.

KaDy johti kamppailua jo 4-2 toisella jaksolla, mutta FTK painoi kaasua kahden maalin arvoisesti. Näytti vahvasti siltä, että Dynamon liiganousuhaave oli kariutumaan päin, kunnes Jukka Kytölä kurotti Selectin verkon perukoille Heikki Seppälän syötöstä.

Torniolaiset painoivat lopussa päälle viiden kenttäpelaajan voimin - tuloksetta. Sinetin ottelulle iski Mikko Kytölä Kerkko Huhtasen kanssa käydyn seinäpelin päätteeksi.

1 - 003:51Seppälä HeikkiKytölä Jukka
1 - 104:22VastustajaVastustaja
2 - 114:24Vähäsöyrinki EemeliTakala Mikko
2 - 215:19VastustajaVastustaja
3 - 224:46Lindgren KalleEi syöttäjää
4 - 227:25Kytölä MikkoKytölä Jukka
4 - 329:21VastustajaVastustaja
4 - 433:07VastustajaVastustaja