Loiske - KaDy (1 - 6)

Aika: 2.1.2010 15.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga


KaDy:lle odotetut pisteet

Sarjajumbo Loiske jaksoi Dynamon kyydissä yhden jakson verran. Tauolla ylimääräisen hermostuneisuuden karistanut KaDy osoitti tasoeron latomalla tasaiseen tahtiin kolme maalia. Loiske jauhoi vastaukseksi vielä tyylikkään kavennuksen, jonka viimeisteli Mikko Ylimäki. Takaa-ajo jäi kuitenkin tyngäksi, sillä Mikko Takala ja Antti Maltsin iskivät maalin mieheen kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia.

Ensimmäinen jakso oli Dynamon osalta hermoilua, joka ei ottanut laantuakseen. Huippuottelun pelannut KaDy-vahti Jaakko Hilpinen piti kuitenkin joukkuettaan pystyssä poimimalla sekä kuuden että kymmenen metrin rangaistuspotkut. Vastapainoksi Matias Juvonen tuhri "kymppimetrisen" toisessa päädyssä.

Kovaotteinen ensimmäinen jakso vaati Dynamolta myös kalliin "uhrin", kun loistoiskuun vuodenvaihteessa päässyt Arash Muridiyazd joutui jättämään parketin ikävän näköisen loukkaantumisen jälkeen. Nilkkaan kohdistuneen vamman vakavuudesta ei ole vielä selkoa, mutta alustavien tietojen mukaan "Aragornilla" on edessään ainakin muutamien viikkojen pidättäytyminen parketillisista iloista.

Toisella jaksolla Dynamo nousi tasolleen ja raapi voittoon tarvittavat maalit.
- Jos ensimmäinen jakso oli yhtä kurapolkkaa, näytti pelimme ottelun toisella puoliskolla sen sijaan erittäin kypsältä: vastustaja ei päässyt maalipaikkoihin oikeastaan lainkaan, eikä meidän tarvinnut enää turvautua rikkeisiin, valmennusvastuussa ollut Smaug Kytölä ruoti pelin kulkua.
loiskepelaajakortti.jpg

Tehoille pääsi KaDy:sta mies jos toinenkin, mutta mainitsemisen arvoista on ennen muuta Dynamon Tomi Lahtisen (kuvassa) entistä seuraansa vastaan moukaroimat kaksi maalia. Hyvän tavan mukaisesti maltillisesti osumiaan tuulettanut Lahtinen saikin pokata viime kauden kotiyleisönsä edessä kolme veikkaustähteä ja vierasjoukkueen parhaan pelaajan palkinnon.
- "Thompson" (Lahtinen) oli tänään ihan ok -tasolla, niin kuin koko "tiimi" toisella jaksolla, S. Kytölä jakoi tunnustusta.
- Pistepotti toki lämmittää mieltä, vaikka odotettu olikin, mutta Arashin loukkaantuminen oli todella harmittava takaisku.

Seuraavaksi KaDy kohtaa keskiviikkona vieraisille saapuvan FTK:n Torniosta. Ottelu pelataan Huhtaharjulla klo 15 alkaen. (Huom! Uusi aika: kausikorteissa on virheellisesti merkattu ottelu alkavaksi klo 19!)

 

KaDy:n tehojakauma:

Tomi Lahtinen 2+1
Aki Miettinen 1+1
Mikko Takala 1+0
Antti Maltsin 1+0
Kalle Lindgren 1+0
Matias Juvonen 0+1
Jukka Kytölä 0+1

Palkitut:

Tomi Lahtinen ***
Antti Maltsin **
Toni Järvinen (Loiske) *

KaDy:n paras: Tomi Lahtinen
Loiskeen paras: Toni Järvinen

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 116:17Lahtinen TomiKytölä Jukka
0 - 225:32Miettinen AkiEi syöttäjää
0 - 326:16Lahtinen TomiJuvonen Matias
0 - 431:58Lindgren KalleLahtinen Tomi
1 - 434:40Mikko YlimäkiEi syöttäjää
1 - 535:28Takala MikkoMiettinen Aki
1 - 637:53Maltsin AnttiEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Jani LehtimäkiKeltainen
00:00Markus SairialaKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Hilpinen Jaakko
Maalivahti
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahdit
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaajat
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaajat
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaajat
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaajat
13Takala Mikko
Kenttäpelaajat
14Miettinen Aki
Kenttäpelaaja
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja