Junioritoiminta

Junioriturnaukset 2018-19

Kampuksen Dynamo järjestää 17-18.11.2018 Hipposhallilla futsalin junioriturnauksen 2004-2011 -syntyneille. Turnaus järjestetään tällä kertaa siten, että 08/09 sekä 10/11 -ikäluokkien sarjat pelataan yksipäiväisinä, ja 06/07 sekä 04/05 -ikäluokkien sarjat kaksipäiväisinä. Sarjat pelataan seuraavasti:

la 9.2.

P08/09

P06/07 - 1.päivä

P04/05 - 1.päivä

su 10.2.

P10/11

P06/07 - 2.päivä

P04/05 - 2.päivä

Turnauksiin liittyviä käytännön asioita:

- Järjestämme sarjat niin, että tytöt ovat myös tervetulleita mukaan, joko vuotta nuorempien tai samanikäisten poikien sarjoihin!

- Turnaukset pelataan Jyväskylän Hipposhallissa (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä). Pelikenttiä on samassa tilassa ja väliverholla eroteltuna kaksi kappaletta, jotka molemmat ovat mitoiltaan noin 30 m x 20 m.

- Peliaika turnauksissa on 2 x 12 min (juoksevaa aikaa, pl. ottelun viimeiset 2 min tehokas). Muilta osin turnauksissa noudatetaan pääsääntöisesti Keski-Suomen alueen futsalin piirisarjoissa käytössä olevia sääntöjä - mahdollisista turnauskohtaisista poikkeuksista ilmoitetaan joukkueille aina ennen turnausten alkua!

- Kullekin joukkueelle tulee turnauksissa pelejä riippuen siitä, pelataanko 1- vai 2-päiväinen turnaus. Yksipäiväisessä turnauksessa pelejä tulee 4-5 / joukkue ja kaksipäiväisessä 5-7 / joukkue.

- Kaikki turnauksiin osallistuvat pelaajat palkitaan turnausdiplomeilla ja kolme kunkin turnauksen parasta joukkuetta lisäksi mitaleilla sekä pokaaleilla.

- KaDy ei vastaa pelaajien vakuutuksista turnauksissa.

Ilmoittautuminen:

Kaikki turnausilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: kadyturnaukset@gmail.com

Viestistä tulee käydä ilmi:

- Ilmoittautuva joukkue (seura + ikäluokka)

- Mahdollisten lounastajien määrä (lapset+aikuiset)

- Joukkueen yhteyshenkilön nimi, sähköposti ja puhelinnumero

Mukaan kuhunkin sarjaan otetaan lähtökohtaisesti enintään 8 joukkuetta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Turnausmaksu kaksipäiväisiin turnauksiin on 150 euroa/joukkue ja 240 euroa kahdelta saman seuran nimissä samaan sarjaan osallistuvalta joukkueelta. Yksipäiväisten turnausten osallistumismaksu on aina 90 euroa/joukkue

Olemme neuvotelleet kauempaa tuleville joukkueille majoitustarjouksen Hotelli Albasta ja autamme joukkueita tarvittaessa mielellämme myös muiden majoitusvaihtoehtojen etsimisessä!

Ruokaa ja pikkupurtavaa on tarjolla Alban lisäksi myös pelikenttien kanssa samoissa sisätiloissa noin 100 metrin etäisyydellä kentistä sijaitsevasta Monnarin lounaskahvilasta, myös tästä tiedotamme turnaukseen osallistuvia joukkueita vielä sähköpostitse tarkemmin.

Lisätietoja turnauksesta saat tarvittaessa Tuuli Rissaselta  (kadyturnaukset@gmail.com, 044 331 8287).

KaDyn omat juniorijoukkueet

Seurassa on aloittanut viime vuosina useampia futsalin sekä jalkapallon juniorijoukkueita (ikäluokat 2005-2009, B-tytöt sekä U21-, A-, ja B -pojat) ja uusia joukkueita voidaan perustaa jatkossakin heti kun toiminnan aloittamisen kannalta riittävä pelaajamäärä sekä tarvittavat taustahenkilöt (joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, valmentajat) ovat kasassa. Mikäli mielessäsi on ajatuksia tai kysymyksiä tähän liittyviä lähetäthän sähköpostia toiminnanjohtajallemme Marko Laaksoselle (marko.laaksonen67@gmail.com) niin pyrimme edistämään asioita ja/tai vastaamaan kysymyksiin! 

Yhteistyö alueen junioriseurojen kanssa

KaDy tulee tarjoamaan jälleen tulevalla kaudella valmennusapua ja/tai treenipäiviä usealle futsalin juniorijoukkueelle Keski-Suomen alueella. Mikäli haluaisit joukkueellesi treenit KaDyn edustusjoukkueen pelaajien, esimerkiksi Suomen parhaana futsal-pelaajana palkitun Mikko Kytölän, johdolla, olethan yhteydessä toiminnanjohtajaamme Marko Laaksoseen (marko.laaksonen67@gmail.com)ja lähdetään edistämään asiaa!

HUOMIOITAVAKSI

Kaikki KaDyn junioritoimintaa koskeva tiedottaminen tullaan siirtämään jatkossa (Futsal-kauden 2019-2020 alkuun mennessä) seuraavalle sivustolle: www.kampuksendynamo.com