Junioritoiminta

Junioriturnaukset 2017-18

Kampuksen Dynamo järjestää sarjakauden 2017-18 aikana viime kausien tapaan futsalin junioriturnauksia joidenkautta pyrimme tarjoamaan futsalista kiinnostuneille junioreille mukavia viikonlopputapahtumia lajin parissa. Turnauksia järjestetään 2003-2009 -syntyneiden ikäluokille ja toimintaa on tarkoitus kehittää tältä pohjalta entisestään tulevien kausien aikana.

Syksyn turnaukset pelataan Hipposhallissa (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä) seuraavan aikataulun mukaisesti:

KaDy Cup 11-12.11.2017

- sarjat: P03 ja P04, turnaukset kaksipäiväisiä

KaDy Cup 18.11.2017

- sarjat: P07 ja P08, turnaukset yksipäiväisiä

KaDy Cup 19.11.2017

- sarjat: P09 ja T08/09, turnaukset yksipäiväisiä

KaDy Cup 25-26.11.2017

- sarjat P05 ja P06, turnaukset kaksipäiväisiä

Turnauksiin liittyviä käytännön asioita:

- Jokainen turnaus on suunnattu ensisijaisesti tietylle poikien ikäluokalle, mutta turnauksiin voivat osallistua aina myös turnausikäluokkaa vuotta nuorempien joukkueet, jos joukkue kokee myös vanhempien sarjassa pärjäävänsä. Turnauksiin ovat tervetulleita lisäksi tyttöjoukkueet, jotka saavat osallistua valintansa mukaan oman ikäisten tai vuotta nuorempien poikien sarjaan. Olemme valmiita järjestämään tyttöjoukkueille jatkossa myös omia sarjoja, mikäli kiinnostusta tähän ilmenee riittävästi ja jo nyt syyskaudella on tarkoitus kokeilla tätä su 19.11. T08/09-ikäluokan turnauksella.

- Turnaukset pelataan Jyväskylän Hipposhallissa (Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä). Pelikenttiä on samassa tilassa ja väliverholla eroteltuna kaksi kappaletta, jotka molemmat ovat mitoiltaan noin 30 m x 20 m.

- Peliaika turnauksissa on 2 x 12 min (juoksevaa aikaa, pl. ottelun viimeiset 2 min tehokas). Muilta osin turnauksissa noudatetaan pääsääntöisesti Keski-Suomen alueen futsalin piirisarjoissa käytössä olevia sääntöjä - mahdollisista turnauskohtaisista poikkeuksista ilmoitetaan joukkueille aina ennen turnausten alkua!

- Kaksipäiväisissä turnauksissa pyritään siihen, että kullekin joukkuelle tulee turnauksessa yhteensä kuusi ottelua (kolme lauantaina, kolme sunnuntaina). Joukkuemäärästä riippuen pelimäärä voi kuitenkin vaihdella 5-7 pelin välillä. Yksipäiväisissä turnauksissa kullekin joukkueelle tulee 4-5 ottelua.

- Pyrimme laatimaan turnausten otteluohjelmat siten, että kauempaa tulevat joukkueet aloittavat pelinsä turnauksissa vasta mahdollisimman myöhään (yleensä klo 12-14) ja että kaikilla turnauksiin osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus saapua seuraamaan kutsuvierainamme myös turnausviikonlopuille osuvia KaDyn miesten Futsal-liigan kotiotteluita (la 11.11. klo 18.30 KaDy - PJK ja la 25.11. klo 17.30 KaDy - PP-70; keskimmäiselle turnausviikonlopulle kehitellään tämän sijaan muuta ohjelmaa!)

- Kaikki turnauksiin osallistuvat pelaajat palkitaan turnausdiplomeilla ja kolme kunkin turnauksen parasta joukkuetta lisäksi mitaleilla sekä pokaaleilla.

- KaDy ei vastaa pelaajien vakuutuksista turnauksissa.

Ilmoittautuminen:

Kaikki turnausilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen kadyturnaukset@gmail.com. Viestistä tulee käydä ilmi:

- Ilmoittautuva joukkue (seura + ikäluokka)
- Mihin turnaukseen ilmoittaudutaan
- Joukkueen yhteyshenkilön nimi, sähköposti ja puhelinnumero

Mukaan kuhunkin sarjaan otetaan lähtökohtaisesti enintään 12 joukkuetta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Turnausmaksu kaksipäiväisiin turnauksiin on 150 euroa/joukkue ja 240 euroa kahdelta saman seuran nimissä samaan sarjaan osallistuvalta joukkueelta. Yksipäiväisten turnausten osallistumismaksu on aina 90 euroa/joukkue.

Lisätietoja turnaussarjasta saat sähköpostitse kadyturnaukset@gmail.com tai puhelimitse Jussi Väisäseltä numerosta 040 939 1827.

KaDy U21

Edustusjoukkueen lisäksi myös KaDy U21 lähtee jälleen pelaamaan ikäluokkansa Futsal-Liigaa kaudella 2017-2018 edelliskauden tapaan ja osallistuu myös miesten Futsal Kakkoseen. Joukkueen omat sivut löytyvät täältä

Mikäli olet 15-21 -vuotias ja olet kiinnostunut tavoitteellisesta futsal-toiminnasta, olethan yhteydessä U21-joukkueen päävalmentaja Arto Patamaan (arto.patama@hotmail.com, 0400 168 729).

Nuorempien ikäluokkien juniorijoukkueet

Seurassa on aloittanut viime vuosina useampia futsalin sekä jalkapallon juniorijoukkueita (ikäluokat 2006-2009 sekä tuoreimpana lisäyksenä tälle kaudelle B-tytöt) ja uusia joukkueita voidaan perustaa jatkossakin heti kun toiminnan aloittamisen kannalta riittävä pelaajamäärä sekä tarvittavat taustahenkilöt (joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, valmentajat) ovat kasassa. Mikäli mielessäsi on ajatuksia tai kysymyksiä tähän liittyviä lähetäthän sähköpostia osoitteeseen kadyjuniorit@gmail.com niin pyrimme edistämään asioita ja/tai vastaamaan kysymyksiin! 

Futsal-kerhotoiminta

KaDy jatkaa jo viime kaudella aloitettua futsal-kerhotoimintaa Mikko Kytölän johdolla. Tarkempaa tietoa kerhoista (mm. aikataulut ja ilmoittautumisohjeet) löytyy KaDyn kotisivujen uutisesta.

LiikuntaLaturin futsal-vuoro

Kaudella 2016-17 KaDy hoitaa edelliskauden tapaan LiikuntaLaturin futsal-vuoroja. Vuorot pyörivät keskiviikkoisin klo 17.00-17.55 Kuokkalan Graniitin Halli 2:ssa (Pohjanlahdentie 12).

Vuoroille ovat tervetulleita kaikki 13-19 -vuotiaat nuoret, osallistuminen on maksutonta ja myöskään ennakkoilmoittautumista ei vaadita - tervetuloa siis kokeilemaan futsalia KaDylaisten johdolla!

Tarkempaa tietoa LiikuntaLaturista löydät osoitteesta:
www.jyvaskyla.fi/liikuntalaturi

Yhteistyö alueen junioriseurojen kanssa

KaDy tulee tarjoamaan jälleen tulevalla kaudella valmennusapua ja/tai treenipäiviä usealle futsalin juniorijoukkueelle Keski-Suomen alueella. Mikäli haluaisit joukkueellesi treenit KaDyn edustusjoukkueen pelaajien, esimerkiksi Suomen parhaana futsal-pelaajana palkitun Mikko Kytölän, johdolla, olethan yhteydessä Jussiin (jussi.vaisanen@kadyfutsal.net, 040 939 1827) ja lähdetään edistämään asiaa!