FC YPA - KaDy U21 (11 - 3)

Aika: 7.11.2015 12.30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: U21 Futsal-Liiga

Kampuksen Dynamon U21-joukkue sai historiansa ensimmäisessä virallisessa ottelussa vastaansa FC YPAn tunnusten alla pelaavan Sievi Futsalin. Muutaman liigajoukkueeseenkin kuuluvan pelaajan vahvistama SiFu ei antanut KaDylle juurikaan todellisia saumoja päästä pisteille, vaan löi Monnarin tulostaululle numerot 11-3 (7-1).

Sievi onnistui maalinteossa kulmapotkutilanteesta jo 14 pelisekunnin jälkeen ja lisäsi johtoaan ensimmäisen jakson mittaan, kunnes Niklas Räty onnistui kaventamaan reilun 15 minuutin jälkeen numeroiksi 7-1 luutimalla poikittaissyötön sisään. Toisella jaksolla kenttätapahtumat olivat jo selkeästi tasaisempia ja KaDy otti ajoittain pallonhallinnan 5 vs 4-pelin avulla. Punamustan maalintekijöinä toisella jaksolla toimivat vaparin suoraan verkkoon ampunut Valtteri Paltamaa, sekä pienehköstä kulmasta laadukkaalla laukauksellaan osunut Hermanni Hoppula

Leveästä tappiosta huolimatta pään voi pitää pystyssä ja onnistumisiakin saatiin aivan mukavasti. 14-vuotias Tuukka Korhonen kunnostautui kahdella maalisyötöllään ja maalivahti Onni Peltola pysäytti avausjaksolla kaksi esteetöntä 10 metrin vapaapotkua. Useampi pelaaja joukkueen kokeneemmasta päästä oli myös armeijaleirin vuoksi tästä avausturnauksesta sivussa.