KaDy U21 - FC Kemi (1 - 12)

Aika: 7.11.2015 19.30
Sarja: U21 Futsal-Liiga

U21 Futsal-Liigan ensimmäisen turnauspäivän viimeisessä ottelussa kohtasivat Monnarilla KaDy sekä FC Kemi. Parilla liigapelaajalla ryyditetty sarjan hallitseva mestari ei jättänyt juuri sanan sijaa isännille vaan tuloksena oli tappio lukemin 1-12.

Ottelu oli tauolle mentäessä tilanteessa 0-5, kun Kemi nakutti tasaisesti maaleja verkon perukoille dynamolaisten nuottaan. Fyysisempi ja ikärakenteeltaan iäkkäämpi Kemi käytti maalipaikkansa hyvin hyödyksi vaikka KaDy pyrki puolustamaan kurinalaisesti.

Ottelun toisella jaksolla peli hieman tasoittui mutta dynamolaisten kone hieman hyytyi loppua kohden ja Kemi pääsi iskemään viiden minuutin sisään neljä maalia.

KaDyn Onni Peltola napsi kemiläisten vetoja yksi toisensa perään. Toisena vahtina turnauksessa pelasi Jesse Lindholm.

KaDyn ainokaisen viimeisteli toisella jaksolla Oskari Peltonen laadukkaalla kudilla ja Hermanni Hoppula teki hyvällä nousullaan mainion esityön osumaan.

Kemiläisten tehonassena hääri Paavo Jokinen, joka tehtaili Monnarin jo iltaa kohti hieman harvenneen yleisön edessä tehot 3+3.

Jobinpostia KaDylle tuli toisella puoliskolla kun Perttu Huntus sai suoran punaisen kun kohti maalia menossa ollut kova kuti otti kimmokkeen miehen kädestä. Kuuden metrin pisteeltä ei kemiläisten Tuukka Pikkarainen erehtynyt vaan toimitti pallon alakulmaan ohi KaDy-maalilla hikisen iltapuhteen huhkineen Onni Peltolan. Näin ollen Huntus joutuu jättämään väliin ensi viikonlopun turnauksen ensimmäisen pelin eli Ilves-ottelun pelikiellon myötä.

0 - 101:20Vettainen JimmyJokinen Paavo
0 - 206:46Lehosmaa JoniJokinen Paavo
0 - 307:28Lilja VesaKuukasjärvi Niko-Petteri
0 - 413:14Lepojärvi VeetiLilja Vesa
0 - 514:54Lilja VesaLepojärvi Veeti
0 - 6 (rp)26:27Pikkarainen TuukkaEi syöttäjää
1 - 626:32Peltonen OskariHoppula Hermanni
1 - 728:46Jokinen PaavoPikkarainen Tuukka