Aika: 6.10.2018 17.00
Paikka: Ylöjärvi UT
Sarja: Naiset Futsal-Liiga

RAPORTTI: Sarja-avauksesta tuliaisina piste kotiin

Sarja-avaus taputeltu. Varsinaisen peliajan jälkeen ottelu oli tasan 4-4, jonka myötä päästiin testaamaan uutta pelisysteemiä; jatkoaika ja voittolaukauskilpailu. Voittolaukauskilpailun jälkeen ottelu kääntyi YIlvekselle 5-4.

Ensimmäinen jakso lähti rullaamaan suhteellisen tasaisesti. Vastustaja ei päässyt luomaan kovin vaarallisia maalipaikkoja. Viidennellä peliminuutilla KaDyn hyökkäys päättyi vetoon ja ripariin ensimmäisenä ennätti Saana Vestola, joka pisti Aglan maalin perukoille. Saanalle liigadebyytti ja heti hieno onnistuminen!

Yhdeksännellä peliminuutilla kadylaisille tuli nukahdus pelaajavartioinnissa, jonka YIlves hyödynsi. Sini Sutiselle jalka vapaaksi ja komea veto kaukaa maalin kattoon. Pian tämän jälkeen KaDy loi rotaation kautta hyvän tilanteen, laidan tyhjennys, syöttö pivotille ja lukemiksi 1-2. Näissä numeroissa mentiin tauolle.

Toiselle jaksolle YIlves lähti selvästi aktiivisemmin ja heillä oli pallonhallinta. Kuitenkin KaDy onnistui maalinteossa ja tilanne 1-3. Toisen jakson keskivaiheella KaDylla oli musta hetki ja YIlves teki kolme maalia pariin minuuttiin, otti kuskin paikan ja tilanne 4-3. Tästä ei lannistuttu vaan taisteltiin ottelu vielä tasoihin.

Kokonaisuudessaan voidaan olla tyytyväisiä joukkueen esitykseen, vaikka tappio aina kirpaiseekin. Pelissä näkyi harjoiteltuja asioita ja onnistumisia saatiin. Tottakai kehitettävää jäi ja näitä lähdetään parantamaan harjoituksissa. Keskiviikkona pelataan taas Monnarilla Riemua vastaan.

Ottelun parhaina palkittu Maiju Syrjälä & Sini Sutinen.

0 - 105:13Vestola SaanaSyrjälä Maiju
1 - 109:45VastustajaVastustaja
1 - 212:51Syrjälä MaijuAirikainen Kirsi
1 - 3 (om.)22:17VastustajaEi syöttäjää
2 - 329:16VastustajaVastustaja
3 - 329:37VastustajaVastustaja
4 - 330:23VastustajaVastustaja
4 - 432:54Syrjälä MaijuAirikainen Kirsi