FTK - KaDy N (5 - 3)

Aika: 16.3.2019 16.00
Paikka: Putaan LH
Sarja: Naiset Futsal-Liiga

Kadyn naiset matkasivat Tornioon FTK:n vieraaksi. Pohjoisen reissun peliinvalmistautuminen meni muuten hienosti, mutta torniolainen ruoka ei tehnyt kadylaisten vatsoille hyvää. Pienestä rosterista ei kuitenkaan ollut varaa jäädä pois, joten kaikki taistelivat itsensä pelikentälle.  Pelin alku oli hurlumheitä ja paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Ensimmäinen maali nähtiin 30:n sekunnin kohdalla kun Maiju Syrjälä meni antamaan sivurajaa ja syötti Kirsi Airikaiselle joka laukoi pallon maaliin. Dynamon toinen maali koitti ajassa 8:12 kun Anniina Ponkkonen haastoi vahvasti ja laukoi kovalla kärkkärillä lukemiksi 0-2. Jo 20 sekunnin jälkeen FTK pääsee kuitenkin 2-1 hyökkäykseen ja Tiia Juntikka laukoo kuljetuksensa päätteeksi pallon etukulmasta sisään. FTK:n kulmapotkussa kadylaiset ovat hukassa ja Jenni Suhonen pääsee vetämään suoraan oikeaan yläkulmaan lukemiksi 2-2 pelikellon näyttäessä 10:24. 3-2 maali syntyy ajassa 15:08 kun Tiia Juntikka pujottelee ohi kolmesta kadylaisesta ja tökkää pallon kadyn maalivahdin Martta Perälän puikoista sisään. 3-2 jää myös taukolukemiksi.
Toista puoliaikaa ehditään käydä vain reilut kaksi minuuttia kun FTK saa riistettyä pallon ja Juntikka lähtee kuljettamaan palloa kohti kadyn maalia, Perälä onnistuu torjumaan vedon mutta pallo jatkaa kohti takatolppaa eikä sinne matkaava Anna Keränen erehdy vaan laittaa pallon tyhjiin. Pelikellon näyttäessä 33:05 Juntikka viimeistelee hattutemppunsa mennen ohi vastaan tulleen Perälän ja laittaen pallon jälleen maaliin. KaDy yrittää vielä päästä reikäpaidalla mukaan peliin mutta vaarallisia tilanteita ei saada aikaan. Kellon näyttäessä 39:37 Martta Perälän ensimmäinen liigamaali näkee päivänvalon kun Kirsi Airikainen menee antamaan sivurajaa ja syöttää pallon Perälälle keskelle. Perälä ottaa muutaman askelen eteenpäin ja vetää pallon kauniisti vasempaan ylänurkkaan ohi FTK-vahti Alisa Kakkon. Pelin parhaina palkittiin Dynamolta Ponkkonen ja kotijoukkueelta Jenni Suhonen. Vaikka Perälän maali toikin iloa joukkueelle, lähdettiin kohti Jyväskylää allapäin. Nyt katseet kuitenkin suunnataan ensi lauantaille kun 23.3. GFT saapuu Dynamon vieraaksi Huhtasuolle.