KaDy - TP-Kaarle (8 - 2)

Aika: 28.3.2012 19.00
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Pudotuspelit


Maalijuhlat Monnarilla

KaDy-Hirviö avasi ratkaisun hetkillä maalihanat ja eteni ryminällä välieriin TP-Kaarlen kustannuksella. Sunnuntain yllätystappiosta sisuuntunut Dynamo hurjasteli kokkolalaiset kumoon tylyin 8-2-lukemin (3-1).

Koska Tervarit kaatoi GFT:n Espoossa, KaDy:n välierävastustajaksi seuloutui Sievi Futsal. Kotietu on Dynamon, joten välierät alkavat Monnarilla la 31.3. klo 12:00. Varhaisen alkamisajan syynä ovat veteraaniyleisurheilun halli-MM-kisojen aikataulut. Paikka finaalissa irtoaa kahdella voitolla.

Hosio ottaa roolia

Vaikka Kaarlen kuuluttaja tiesi jo sunnuntaina, mitä tuleman pitää ("Tämä oli Kaarlen kauden viimeinen kotipeli"), KaDy joutui tekemään kunnon iltapuhteen isännän roolissaan. Vieraat olivat matkassa ensimmäistä Jyväskylän ottelua selvästi leveämmällä ja laadukkaammalla materiaalilla, ja pelissä alkoi olla ratkaisun makua vasta kun Dynamo iski kahdesti kymmenen minuuttia ennen summeria (5-2 ja 6-2).
Varsinaista hätää Dynamolla ei missään vaiheessa ollut, vaikka pari sekavaa jaksoa joukkueelta nähtiinkin.

Viimeistelyssä onnistuttiin tänään varsin hyvällä prosentilla ja laajalla rintamalla. Maalit kirjattiin viiden miehen ja oman maalin nimiin. Tehoahmattina hääri Miika Hosio, jonka hattutemppu sisälsi kaksi komeaa yläkulmamoukaria. Väistämätön seuraus Lapin miehen yleisöön uponneesta show'sta oli KaDy:n parhaan pelaajan palkinto. Muut maalisepot olivat Arash Muridiyazd, Mikko Kytölä, Matias Juvonen ja Jukka Kytölä.

Tero katsoo numeroiden taakse

kelhala_tero_img_4970.jpgKaDy:n päävalmentaja Tero Kelhälä (kuvassa) oli tyytyväinen voittoon mutta muistutti myös, ettei tällainen peli riitä välierissä. "Kelhis" löysi parannettavaa etenkin oman pään pelaamisessa.
- Hyökkäyssuuntaan peli toimi tänään tosi hyvin, ja liikuttiin paremmalla jalalla kuin aiemmissa matseissa, mutta kyllä meidän pitää jatkossa puolustaa paljon nöyremmin ja terävämmin. Keskustan tukkimisessa ei tänään onnistuttu, ja Kalliokosken vaparimaali (2-1) oli aivan liian helppo, "Kelhis" eritteli kovimman voitonhuuman laannuttua.

Entä välierävastustaja Sievi Futsal, joka pudotti kovan TPK:n suoraan kahdessa ottelussa ja tärveli Dynamon tappiottoman kotitaian helmikuussa?
- Vastaan tulee älyttömän kova joukkue. Runkosarjassa saatiin Sieviä vastaan vain yksi tasuripiste. He liikkuvat hyvällä jalalla ja heillä on paljon kovia pelimiehiä, kuten huikean taitava Radik (Akhmetkhanov) ja suurella sydämellä pelaava (Juho) Alasuutari. Vielä kun Sievillä on taktisesti hyvä valmentaja Jani Paananen, Sievi on välieräsarjan ennakkosuosikki, "Kelhis" sysää paineet pohjoiselle Keski-Pohjanmaalle.

Keskiviikkoillan kamppailussa KaDy-Hirviötä kannusti upeat 195 katsojaa. Lauantaina tarvitaan vielä enemmän tukea, että nousukiidossa oleva Sievi kaatuu. Kaikki paikalle kannustamaan KaDy-Hirviö voittoon!

Yleisöä:
195

Parhaat:
KaDy: Miika Hosio
TP-Kaarle: Tuomas Kainu

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:25oma maaliEi syöttäjää
2 - 013:02Muridiyazd ArashKytölä Mikko
2 - 117:45Kalliokoski NikoEi syöttäjää
3 - 118:22Hosio MiikaKinnunen Jaakko
4 - 122:15Kytölä MikkoMuridiyazd Arash
4 - 227:49Kainu TuomasItälä Olli-Pekka
5 - 230:44Hosio MiikaLahtinen Tomi
6 - 231:12Juvonen MatiasKytölä Jukka
7 - 233:13Kytölä JukkaEi syöttäjää
8 - 235:51Hosio MiikaTolvanen Kimmo
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
00:00Kalliokoski NikoKeltainen
00:00Koskela TuomoKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
4Kinnunen Jaakko
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja