KaDy - Sievi Futsal (1 - 1)

Aika: 8.11.2012 19.30
Paikka: Monitoimitalo
Sarja: Futsal-Liiga


Lähtökohdat

Odotukset olivat korkealla, kun liigan kärjessä porskuttava KaDy-Hirviö isännöi kolmatta sijaa miehittävää Sievi Futsalia. Hieman ailahtelevasti kautensa aloittaneella Sievillä oli puntit tasoittamatta KaDy:n kanssa kevään välierätappion jälkeen. Dynamoa puolestaan kismitti yhä viime kauden runkosarjan ainoa kauneusvirhe Monnarilla: vain yksi tappio, jonka aiheutti juuri Sievi.

GFT:tä lukuun ottamatta KaDy oli kohdannut vain häntäpäähän veikattuja joukkueita. Kun GFT:kin oli vielä ruosteessa, Radik Akhmetkhanovin ja kumppanien vierailu lupasi kauden kovinta haastetta.

Jännittävä ja tasainen kamppailu ei pettänyt odotuksia.

Mikä ratkaisi

Palkintopöydän tyhjentänyt Sievin maalipelaaja Miika Toivola oli kaataa KaDy:n lähes yksinään. Dynamo vyöryi koko toisen puoliajan kohti vastustajan maalia, mutta Toivolan ohittaminen osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi. Sievi pääsi yrittämään maalintekoa vain pari kertaa syötönkatkoa seuranneesta vastahyökkäyksestä, siinä kaikki.

loiske-pelaajakortti2.jpgSuurten summien lain mukaan kun tarpeeksi yrittää, osuu. Tomi Lahtinen sai kuin saikin lopulta survottua pallon maalinedushässäkästä ohi Toivolan. Vain kolme sekuntia ennen summeria syntynyt tahtomaali räjäytti Monnarin hurmokseen. Osuma syntyi reikäpaidalla.

(Kuva: Ulottuva Tomi Lahtinen tasasi pisteet lonkerollaan. Toim. huom. hieman epätarkka kuva ei tee oikeutta Tomin komeudelle)

KaDy onnistui kurinalaisella puolustuspelillään nollaamaan Sievin isot tykit, mutta eivätpä KaDy:n tehomiehetkään päässeet juhlimaan vieraiden puristuksessa. Sikäli on syytä olla pettynyt, että paikkoja oli moninkertaisesti vastustajaan verrattuna. Toisaalta väkisin kairattu tasapelipiste hyvän esityksen päätteeksi välttää.

Hyvän joukkueen tuntomerkki on, että se kieltäytyy häviämästä.

Erikoista

Dynamo joutui ensimmäistä kertaa tällä kaudella tappioasemaan Tatu Ahosen iskettyä Sievin johtoon ajassa 13:41. Edellisen kerran KaDy on ollut liigapelissä takaa-ajajan asemassa 14.4.2012 ajassa 38:22, kun Ilveksen Raimo Sokka teki mestaruuden tupsukorville ratkaisseen maalin Monnarilla.

Lue myös: Päävalmentajan analyysi Sievi-kotiottelusta

Palkitut

*** Miika Toivola (Sievi)
** Mikko Kytölä (KaDy)
* Tomi Lahtinen (KaDy)

KaDy:n paras: Tomi Lahtinen
Sievin paras: Miika Toivola

Palkinnot tarjosi otteluisäntä Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus.

Yleisö
178 kpl

Seuraava ottelu
FC Jazz - KaDy
Su 11.11. klo 16
Pori

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 113:41Ahonen TatuAlatalo Jaakko
1 - 139:57Lahtinen TomiEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalipelaaja
3Huhtanen Kerkko
Pelaaja-valmentaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
7Tolvanen Kimmo
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Hosio Miika
Kenttäpelaaja
11Kytölä Mikko
Kenttäpelaaja
14Ojala Jarkko
Kenttäpelaaja
15Mäkiniemi Juho
Kenttäpelaaja