Mad Max - KaDy (1 - 1)

Aika: 24.1.2010 13.00
Paikka:
Sarja: Futsal-Liiga


Ohut sauma neljän joukkoon säilyi

Dynamo ja Mad Max tasasivat pisteet toistamiseen tällä kaudella. Toisen pelin saman viikonlopun aikana huhkinut KaDy oli pinteessä tuoreilla jaloilla liikkunutta Max-laumaa vastaan ensimmäisellä jaksolla, mutta maalinsuulla loistopelin pelannut Niila-Ville Laitinen venyi tarvittaviin pelastuksiin. Kotijoukkue tuhri ensimmäisen jakson lopussa jopa 6 metrin rangaistuspotkun. Toisella jaksolla KaDy heräsi taisteluun elintärkeistä pisteistä ja tiivisti puolustusnivaskaansa.

Nilkkavammastaan parantunut Arash Muridiyazd iski vieraat kiinni täyteen pistepottiin 24 minuutin kohdalla Jukka Kytölän katkosta. Seitsemästä metristä lähtenyt laukaus muutti suuntaa puolustajasta ja yllätti maajoukkuemaalivahti Juha Ojanperän.

Terävästi liikkunut Mad Max ei jäänyt laakereille lepäämään, ja tasoitus näki päivänvalon kolmisen minuuttia ennen loppua. Timo Kopola kiersi KaDy-puolustajan hyökkäyskulmassa ja tarjosi karkin takatolpalle haistelemaan kiirehtineelle Joni Pakolalle, joka kengitti pallon tyhjiin.

Dynamo ei lähtenyt hakemaan voittomaalia reikäpaidalla, mutta aikalisän ottanut päävalmentaja Tero Kelhälä kehotti Laitista nousemaan aina tilaisuuden tullen hyökkäyksen avuksi.
- Tasapelillä pysymme vielä ohuesti mukana play off -taistelussa, mutta tappio olisi tietänyt meille tuloksellisesti merkityksetöntä loppukautta. Paikkoja voittoon meillä oli vielä lopussakin, mutta tasapeliä täytyy pitää melko oikeutettuna tuloksena.

Kolmea ketjua kierrättänyt KaDy ei Kelhälän mukaan pystynyt yhtä hyvään suoritukseen kuin eilen Ilvestä vastaan:
- Väsymys näkyi jaloissa ja siinä, että varmistus unohtui aina välillä. Onneksi Nippe (Laitinen) piti meitä pystyssä aina tarpeen vaatiessa.

Viikonloppu toi Dynamolle myös kaksi loukkaantumisuutista. Ilves-pelissä Mikko Kytölä reväytti kolmannen kerran tällä kaudella alavatsalihaksensa ja samalla nivusensa, ja hienoja otteita tällä kaudella esittäneen Teemu Pulkkisen nivunen irtisanoutui Mad Max -kamppailun tiimellyksessä. Molempien loppukausi on vaakalaudalla.

Tappioista, tasapeleistä ja muista vastoinkäymisistä huolimatta Dynamo jatkaa taistelua pääsystä neljän parhaan joukkoon.
- Niin kauan kuin edes ohuen teoreettiset saumat on jäljellä, toivo elää. Tämä on ainoa ihan ok asenne tässä vaiheessa, puhelimitse tavoitettu nuhainen KaDy-valmentaja Smaug Kytölä herkistyi teologiselle taajuudelle kuultuaan tasapelistä.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 124:10Muridiyazd ArashKytölä Jukka
1 - 127:07Pakola JoniKopola Timo
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Laitinen Niila-Ville
Maalivahti
3Huhtanen Kerkko
Kenttäpelaaja
4Maltsin Antti
Kenttäpelaaja
6Kytölä Jukka
Kenttäpelaaja
8Lahtinen Tomi
Kenttäpelaaja
8Pulkkinen Teemu
Kenttäpelaaja
9Juvonen Matias
Kenttäpelaaja
9Muridiyazd Arash
Kenttäpelaaja
10Lindgren Kalle
Kenttäpelaaja
13Takala Mikko
Kenttäpelaaja
14Miettinen Aki
Kenttäpelaaja
19Järvenpää Miikka
Kenttäpelaaja