ENNAKKO: Hirviön kevät kääntyy kukoistukseen: pudotuspelisarja käyntiin Monnarilla

15.03.2018

1. ja 2. puolivälierä

Kampuksen Dynamo - Mad Max

la 17.3. ja su 18.3. klo 13.30

Jyväskylä, Monitoimitalo

Otteluisäntänä lauantaina Sanomalehti Keskisuomalainen ja sunnuntaina Multitronic sekä iTronic.

Otteluiden Facebook-tapahtuma

Samaan aikaan kun Keski-Suomen korkeat lumikinokset alkavat vähitellen painua matalammiksi, Dynamo-fanien odotetuimmat hetket ovat käsillä. Pudotuspelejä on odotettu koko pitkä talvi. Viikonloppuna niihin saadaan repäisevä startti kotona Jyväskylässä, kun runkosarjan voittanut KaDy ottaa mittaa sarjanousija Mad Maxista.

Valkeakosken ”Koirat” eli Maxit olivat viimeinen pudotuspeleihin selvinnyt joukkue, mutta vähäisenä vastustajana sitä ei voi Dynamolle kuitenkaan pitää. Syksyllä Maxit onnistuivat ryöstämään Dynamolta yhden pisteen kotonaan. Monnarin pelissä tammikuussa KaDy-hirviö määräsi marssitahdin takomalla peräti seitsemän maalia vieraiden nollaa vastaan.

KaDy-MadMax-13.1.2018-Hosio-Peris-Mora.jpg

Tammikuinen Jyväskylän reissu ei jättänyt vieraiden pelaaja-valmentaja Alejandro Peris Moralle (oik.) paljon jälkipolville kerrottavaa. "Koirien" runsasmaalisen tappion yhtenä arkkitehtinä ahersi Miika Hosio, jolle peli oli paluu Monnari-yleisön eteen punamustassa paidassa.

Mad Maxilla on kunniakas futsalhistoria. Se on viimeisin mestaruuden voittanut joukkue kolmikon Ilves-GFT-Sievi ulkopuolelta. Voiton päivistä on tosin jo aikaa 12 vuotta. Viime kaudella ”Koirat” ottivat vauhtia Ykkösestä. Paluu liigaan on sujunut mallikkaasti, pisteitä ja voittojakin joukkuen on napsinut KaDyn lisäksi myös muilta kärkijoukkueilta kuten SoVolta, Ilvekseltä ja Sieviltä.

Dynamo käy pudotuspeleihin täydessä iskussa ja nälkäisenä. Runkosarjavoiton varmistaminen nitkautti hirviölauman selkärankaa sen verran, että kauden ensimmäinen kotitappio näki päivänvalon kaksi viikkoa sitten, mutta joukkueen vakaa tarkoitus on, että toista kertaa kotiyleisö ei joudu Monnarilta häviötä nieleskellen poistumaan.

Runkosarja oli pitkin matkaa tiukka, mutta lopulta KaDy korjasi sen nimiinsä reilusti seitsemän pisteen erolla. Tehdyissä maaleissa Dynamo ei ollut aivan ykkönen, mutta omaan päähän päästettiin selvästi liigajoukkueista vähiten maaleja. Nuo saavutukset eivät kuitenkaan paina mitään nyt pudotuspelivaiheessa, vaan kaikki alkaa nollilta.

Joukkueessa on tällä kaudella kunnostauduttu maalintekotöissä laajalla rintamalla. Dynamon pistepörssin kärki ja puolustuksen väsymätön lukko Jukka Kytölä huilasi Sievin reissulla ja on valmiina Maxien kaatoon – jota vastaan Dynamo muuten aikanaan pelasi ensimmäisen liigaottelunsa vuonna 2009. ”Juppis” Savolaisen vire maalilla on ollut huikealla tasolla, eikä liigan paras puolustus aio antaa millikäkään periksi vastustajille.

Kapteeni Mikko Kytölä on hyvin tyytyväinen joukkueen henkeen ja tunnelmiin. "Olemme yhtenäisempi porukka kuin koskaan, ja kauden päätavoite lähestyy. Mad Max pystyy haastamaan kärkijoukkueita, ja tällä kaudella sen peliin on tullut roimasti lisää nykyfutsalin elementtejä. Meidän pitää olla varuillamme. Erityisesti täytyy nostaa esille tyylikäs pelaaja-valmentaja Alex. Maxeilla on myös useampia lupaavia nuoria kuten esimerkiksi Matti Jussila."

Omasta tekemisestä Kytölä haluaa nostaa esille erityisesti vahvan maalivahtipelin ja erikoistilanteet, joissa on paljon variaatioita ja erityistä osaamista. Varsinkin "Sege" Korsunov ja "Maagi" Hosio ovat näissä vaarallisimmillaan.

Rytinällä kohti hirviön kevään huippuhetkiä – vamos!

Suora lähetys pelistä Futsal-Liiga-tv:ssä.

KaDy - Mad Max kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal Cup)

15 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 88–45)

17.03.2019RAPORTTI: KaDy 2-0 johdossa Valkeakoskelle
16.03.2019RAPORTTI: Pudotuspeliurakka käyntiin voitolla
14.03.2019ENNAKKO: Puolivälierät käyntiin viikonloppuna Hirviö-Luolassa
10.03.2019RAPORTTI: Murskatappio SoVolle - katseet pleijareihin
08.03.2019David Parente loppukaudeksi KaDyyn
08.03.2019ENNAKKO: Runkosarja huipentuu viikonloppuna!
23.02.2019RAPORTTI: GFT vei voiton kärkikamppailussa
22.02.2019Kampuksen Dynamo 10 vuotta liigassa!
21.02.2019ENNAKKO: Kärkikamppailu GFT:n vieraana
17.02.2019RAPORTTI: Leijona Futsal pudotti KaDyn voittomaalikilpailussa

Siirry arkistoon »