ENNAKKO: Hirviön kevät kääntyy kukoistukseen: pudotuspelisarja käyntiin Monnarilla

15.03.2018

1. ja 2. puolivälierä

Kampuksen Dynamo - Mad Max

la 17.3. ja su 18.3. klo 13.30

Jyväskylä, Monitoimitalo

Otteluisäntänä lauantaina Sanomalehti Keskisuomalainen ja sunnuntaina Multitronic sekä iTronic.

Otteluiden Facebook-tapahtuma

Samaan aikaan kun Keski-Suomen korkeat lumikinokset alkavat vähitellen painua matalammiksi, Dynamo-fanien odotetuimmat hetket ovat käsillä. Pudotuspelejä on odotettu koko pitkä talvi. Viikonloppuna niihin saadaan repäisevä startti kotona Jyväskylässä, kun runkosarjan voittanut KaDy ottaa mittaa sarjanousija Mad Maxista.

Valkeakosken ”Koirat” eli Maxit olivat viimeinen pudotuspeleihin selvinnyt joukkue, mutta vähäisenä vastustajana sitä ei voi Dynamolle kuitenkaan pitää. Syksyllä Maxit onnistuivat ryöstämään Dynamolta yhden pisteen kotonaan. Monnarin pelissä tammikuussa KaDy-hirviö määräsi marssitahdin takomalla peräti seitsemän maalia vieraiden nollaa vastaan.

KaDy-MadMax-13.1.2018-Hosio-Peris-Mora.jpg

Tammikuinen Jyväskylän reissu ei jättänyt vieraiden pelaaja-valmentaja Alejandro Peris Moralle (oik.) paljon jälkipolville kerrottavaa. "Koirien" runsasmaalisen tappion yhtenä arkkitehtinä ahersi Miika Hosio, jolle peli oli paluu Monnari-yleisön eteen punamustassa paidassa.

Mad Maxilla on kunniakas futsalhistoria. Se on viimeisin mestaruuden voittanut joukkue kolmikon Ilves-GFT-Sievi ulkopuolelta. Voiton päivistä on tosin jo aikaa 12 vuotta. Viime kaudella ”Koirat” ottivat vauhtia Ykkösestä. Paluu liigaan on sujunut mallikkaasti, pisteitä ja voittojakin joukkuen on napsinut KaDyn lisäksi myös muilta kärkijoukkueilta kuten SoVolta, Ilvekseltä ja Sieviltä.

Dynamo käy pudotuspeleihin täydessä iskussa ja nälkäisenä. Runkosarjavoiton varmistaminen nitkautti hirviölauman selkärankaa sen verran, että kauden ensimmäinen kotitappio näki päivänvalon kaksi viikkoa sitten, mutta joukkueen vakaa tarkoitus on, että toista kertaa kotiyleisö ei joudu Monnarilta häviötä nieleskellen poistumaan.

Runkosarja oli pitkin matkaa tiukka, mutta lopulta KaDy korjasi sen nimiinsä reilusti seitsemän pisteen erolla. Tehdyissä maaleissa Dynamo ei ollut aivan ykkönen, mutta omaan päähän päästettiin selvästi liigajoukkueista vähiten maaleja. Nuo saavutukset eivät kuitenkaan paina mitään nyt pudotuspelivaiheessa, vaan kaikki alkaa nollilta.

Joukkueessa on tällä kaudella kunnostauduttu maalintekotöissä laajalla rintamalla. Dynamon pistepörssin kärki ja puolustuksen väsymätön lukko Jukka Kytölä huilasi Sievin reissulla ja on valmiina Maxien kaatoon – jota vastaan Dynamo muuten aikanaan pelasi ensimmäisen liigaottelunsa vuonna 2009. ”Juppis” Savolaisen vire maalilla on ollut huikealla tasolla, eikä liigan paras puolustus aio antaa millikäkään periksi vastustajille.

Kapteeni Mikko Kytölä on hyvin tyytyväinen joukkueen henkeen ja tunnelmiin. "Olemme yhtenäisempi porukka kuin koskaan, ja kauden päätavoite lähestyy. Mad Max pystyy haastamaan kärkijoukkueita, ja tällä kaudella sen peliin on tullut roimasti lisää nykyfutsalin elementtejä. Meidän pitää olla varuillamme. Erityisesti täytyy nostaa esille tyylikäs pelaaja-valmentaja Alex. Maxeilla on myös useampia lupaavia nuoria kuten esimerkiksi Matti Jussila."

Omasta tekemisestä Kytölä haluaa nostaa esille erityisesti vahvan maalivahtipelin ja erikoistilanteet, joissa on paljon variaatioita ja erityistä osaamista. Varsinkin "Sege" Korsunov ja "Maagi" Hosio ovat näissä vaarallisimmillaan.

Rytinällä kohti hirviön kevään huippuhetkiä – vamos!

Suora lähetys pelistä Futsal-Liiga-tv:ssä.

KaDy - Mad Max kautta aikojen (Futsal-liiga, Futsal Cup)

15 voittoa, 2 tasapeliä, 2 tappiota (maaliero 88–45)

14.11.2018Kaikki Peliin JKL - yhteislippu talvikauden otteluihin Jyväskylässä
06.11.2018 12:00KaDy tekee hyvää: Urheiluvälineellä ilmaiseksi loppuvuoden kotipeleihin!
15.12.2018RAPORTTI: KaDy haki täydet pisteet Somerolta
14.12.2018TUPLAENNAKKO: Someron Voima vs Forza Dynamo! GFT hirviöluolaan!
13.12.2018RAPORTTI: KaDy voittoon Keski-Suomen derbyssä
12.12.2018ENNAKKO: KaDy Joutsaan keskiviikkoiltana
11.12.2018 16:00KaDy panostaa kuormituksen seurantaan kaudella 2018-2019
10.12.2018KaDylla uusi hallitus, toiminnanjohtaja ja junioripäällikkö
24.11.2018Nordic Cup lähestyy - KaDy-nelikko mukana turnauksessa
19.11.2018RAPORTTI: KaDy taisteli PP-70:n kumoon Tesomalla

Siirry arkistoon »