KaDylle kultaa ja kunniaa Futsal-gaalasta

21.05.2018 9:00

Suomen mestaruuden suvereeniin tyyliin napannut KaDy saalisti myös kauden päättäneestä Futsal-gaalasta kirkkaimmat palkinnot itselleen.

Gaala järjestettiin tänä vuonna Helsingissä lauantaina 19.5. ja KaDylla oli tilaisuudessa iso edustus paikalla.

gaala-ilta-505px.jpg

KaDyn kokoonpano gaalassa: Mikko Kytölä (vas.), Vasko Vujović, Siiri Perälä, Niila-Ville Laitinen, Jani Korpela, Sergei Korsunov, Jukka Kytölä ja Miika Hosio. Paikalla oli myös myyntipäällikkö Jussi Väisänen.

Dynamon montenegrolainen päävalmentaja Vasko Vujović kruunattiin tilaisuudessa Mestarivalmentajan ja Kauden futsalvalmentajan titteleillä. Muut ehdokkaat kauden valmentajaksi olivat GFT:n Kim Räisänen ja Leijona Futsalin Jovan Stankovic.

Kauden miesten Futsal-liigan tähdistökentällisessä KaDy teki myös selvää jälkeä lanaamalla tämän kauden parhaimmasta avauskokoonpanosta ulos muiden seurojen pelaajat paitsi Leijona Futsalin Petri Grönholmin. Tähdistökentällisen hopealautasella palkittiin täten Dynamon  Juha-Matti Savolainen (mv), Jukka Kytölä, Jani Korpela sekä Sergei Korsunov.

gaala-ilta2-505px.jpg

Jukka Kytölä palkittiin vielä pudotuspelien pistepörssin voittajana tehoin 8+10=18. Runkosarjan pistepörssin vei nimiinsä SoVon Arber Istrefi teholukemin 33+18=51.

Kaksi kautta nyt KaDyssa pelannut Jani Korpela puolestaan palkittiin kauden Futsalpelaajana.

korpela-2017-18.jpg- Oli tämä aikamoinen yllätys, en odottanut palkintoa oikein millään tavalla, koska olin armeijassa vielä syksyllä, tunnustuksesta pöllämystynyt Korpela kertoi gaalaviikonlopun jälkeen. 

- Olin kauden alkupuolella jonkin verran poissa vaikka loppukausi sujuikin hyvin, joten siihen nähden tämä oli yllätys. Ei sitä siinä paikan päällä ihan heti oikein tajunnutkaan kun oli aika yllättynyt fiilis ja oli aika hämmentynyt olo koko illan. Mutta tosi kiitollinen olen tästä tunnustuksesta ja tämä tuo varmasti paljon lisäbuustia kun näkee, että muutkin arvostaa omaa tekemistä. Oikeastaan vasta nyt parin päivän päästä on ymmärtänyt mitä on voittanut ja voi kunnolla hymyillä, Korpela kertoi.

Muut ehdolla olleet olivat myös Dynamosta: Miika Hosio sekä Juha-Matti Savolainen.

- Aina mietin sitä, miten joukkue pärjää, joten voi olla ylpeä siitä, että pelattiin vahva kausi ja kaikki muutkin ehdokkaat oli kadylaisia. Myös Kajuk (Jukka Kytölä), Sege (Sergei Korsunov) ja Komik (Mikko Kytölä) pelasi vahvan kauden ja kuka vaan olisi palkinnon voinut napata. Arvostan joukkueeni pelaajia todella paljon.

Korpela näki kauden olleen lähes nappisuoritus.

- Tää kausi oli kyllä aika täydellisyyttä hipova. Ei tullut runkosarjassakaan kuin muutama häviö. Ollaan saatu se oppi, että "pitää hävitä ennen kuin voi voittaa" ja ei lähdetty yhteenkään peliin takki auki. Erittäin tasavahva kausi ja Vasko toi paljon uusia asioita etenkin hyökkäyspeliin. Ja kun Maagi tuli mukaan niin hyökkäystehokkuutemme parani entisestään ja kaikki palaset loksahtivat kohdilleen, kauden Futsalpelaaja summasi hymyillen.

KaDy toivottaa kaikille palkituille sekä ehdolla olleille isosti onnea!

05.05.2019Futsal-kausi 2018-19 upeaan päätökseen
26.04.2019MESTARUUSJUHLAT 4.5.2019
22.04.2019RAPORTTI: Kampuksen Dynamo on Suomen mestari 2018-2019
21.04.2019ENNAKKO: 3. finaali - kotivoitolla mestaruus!
19.04.2019RAPORTTI: KaDylle 2. finaalin voitto!
19.04.2019ENNAKKO: toinen finaali pitkäperjantaina Iittalassa
17.04.2019RAPORTTI: KaDy jatkoaikavoittoon 1. finaalissa - Leijona painosti hurjasti
15.04.2019ENNAKKO: Finaalisarja käyntiin Monnarilla!
14.04.2019MAAJOUKKUE: Suomi voitti Espanjan 1-0!
13.04.2019Maajoukkue: Suomi hävisi Espanjalle 1-2 Tampereella

Siirry arkistoon »