ENNAKKO: KaDy Mestarien Liigassa Kroatiassa

02.10.2018

UEFA Futsal Champions League

Main Round (32 joukkuetta)

Lohko 6, Makarska, Kroatia

LOGO-novo-vrijeme.jpgLOGO-Aktobe.pngLOGO-TMC-Tbilisi.png

ke 3.10.

21.30 MNK Novo Vrijeme Makarska (CRO) – Kampuksen Dynamo (FIN)

to 4.10.

19.00 KaDy (FIN) – MFC Aktobe (KAZ)

la 6.10.

19.00 FC TMC Tbilisi (GEO) – KaDy (FIN)

 

Kaikki kellonajat Suomen aikaa. Lohko 6 on ”Polku B:llä”, josta vain lohkovoittaja jatkaa Elite Roundille (16 parasta). ”Polku A:n” lohkoista kolme parasta neljästä jatkaa Elite Roundille.

Lohkot ja kilpailusysteemi UEFA:n sivuilla.

Kaikkien lohkojen ottelut UEFA:n sivuilla.

 

KaDy pelaa tällä viikolla UEFA:n futsalin Mestarien Liigaa. Karsintakierroksen (Preliminary Round) lohkonsa KaDy voitti elo–syyskuun vaihteessa Itävallassa puhtaalla pelillä pudottaen jatkosta Itävallan, Norjan ja Andorran mestarit.

Main Roundilla vastus kovenee huomattavasti, kun Kroatian mestari MNK Novo Vrijeme Makarska isännöi kotikaupunkinsa fanaattisen yleisön edessä KaDya, Georgian mestari TMC Tbilisiä sekä Kazakstanin hopeajoukkuetta MFC Aktobea. (Euroopan neljä tämän hetken parasta futsalmaata saavat Mestarien liigaan kaksi edustajaa, ja Kazakstan on yksi niistä.) Vain lohkovoittaja etenee marraskuussa pelattavalle 16 joukkueen Elite Roundille; suomalaiset lähtevät ennakkoarvioissa tasaiseen lohkoon haastajan asemasta. Etenkin avausottelu isäntäjoukkuetta vastaan on suuri haaste.

KaDyn alkukausi on ollut voitokas; lukuun ottamassa PM-turnauksen finaalia Tanskassa JB Gentoftea vastaan jyväskyläläiset ovat voittaneet kaikki kesän ja syksyn ottelunsa. Etenkin puolustus on ollut timanttia: KaDy on päästänyt keskimäärin alle maalin per ottelu. Liigan avausottelussa sunnuntaina KaDy voitti kevään finaalivastustajansa Leijona Futsalin 2–1.

KaDy-treenit-Makarska-2.10.2018-505px.jpg

Viimeistelytreenit Makarskan urheilutalolla olivat perin intensiivset.

KaDyn montenegrolainen päävalmentaja Vasko Vujović ja Serbian maajoukkuemies Kristijan Radin, joka siirtyi Jyväskylään Bosnian ja Hertsegovinan mestarijoukkue Mostar SG:stä, tuntevat balkanilaisen futsalin erinomaisesti.

”Erittäin mielenkiintoinen lohko tulossa”, Vujović tuumaa.

”Pelaajamme tulevat pelaamaan erilaisia pelejä kuin ennen; he kohtaavat kovempia vastustajia ja intohimoisia balkanilaisia kannattajia. Tulee kuumia pelejä.”

”Novo Vrijeme Makarska on huippujoukkue ja kovia ovat kaksi muutakin vastustajaa.  Kukaan kolmesta vastustajastamme ei usko meidän pystyvän yllättämään heitä. Haluan nähdä pelaajieni rohkeasti uskovan itseensä ja yllätykseen.

KaDy-viimeistely-Makarska-2.10.2018-505px.jpg

Maalintekotreeneissä keskiviikon synttärisankari Niila-Ville Laitinen ja Mikko Kytölä.

KaDyn alkukauden parhaan maalintekijän Radinin mietteet ennen turnausta ovat samansävyisiä.

”Viime vuonna pelasin Novo Vrijeme Makarskaa vastaan. Heillä on suuri sydän ja hienon tunnelman luova fanaattinen kotiyleisö kotihallissaan.

”Viime vuoden hyvä joukkuetoverini FC Mostar SG:sta, Saša Babić, pelaa tänä vuonna Novo Vrijemessä. Hän on todella hyvä pelaaja, ja koko Kroatian mestari on kova joukkue. Mutta me aiomme näyttää heidän kotiyleisölleen ja kaikille kolmelle vastustajalle kovan työmme tuloksia”, viisi maalia Mestarien Liigan karsintakierroksella laukonut Radin lupaa.

”Toivon tekeväni täällä toiset viisi maalia! Tärkeämpää on kuitenkin luonnollisesti joukkueemme menestys, jota voimme täälläkin saavuttaa kovalla työllä.”

KaDy-kiki-Makarska-2.10.2018-505px.jpg

Kristijan Radin hioi valmistavissa treeneissä pyssyään huippuvireeseen.

Kaikkien pelaajien ja Vujovićin videohaastattelut Kroatian-matkan alla KaDyn facebook-sivuilla. (uusimmat videot, otsikolla ”Going to Croatia with KAMPUKSEN DYNAMO”)

KaDyn turnausuutisia ja kuulumisia tällä viikolla päivittäin joukkueen kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

14.11.2018Kaikki Peliin JKL - yhteislippu talvikauden otteluihin Jyväskylässä
06.11.2018 12:00KaDy tekee hyvää: Urheiluvälineellä ilmaiseksi loppuvuoden kotipeleihin!
15.12.2018RAPORTTI: KaDy haki täydet pisteet Somerolta
14.12.2018TUPLAENNAKKO: Someron Voima vs Forza Dynamo! GFT hirviöluolaan!
13.12.2018RAPORTTI: KaDy voittoon Keski-Suomen derbyssä
12.12.2018ENNAKKO: KaDy Joutsaan keskiviikkoiltana
11.12.2018 16:00KaDy panostaa kuormituksen seurantaan kaudella 2018-2019
10.12.2018KaDylla uusi hallitus, toiminnanjohtaja ja junioripäällikkö
24.11.2018Nordic Cup lähestyy - KaDy-nelikko mukana turnauksessa
19.11.2018RAPORTTI: KaDy taisteli PP-70:n kumoon Tesomalla

Siirry arkistoon »